dilluns, 17 de desembre


Avui , com molts altres dies, no sabia de què volia fer el post. Primer havia pensat que de les postals de Nadal que ja tinc fetes ( no enviades) ,després les marevelloses decoracions de Nadal,i finalment de les compres. El meu home però m'ha donat la idea:

Compres responsables

Tots saben que durant aquesta època pre-festes anem una mica bojos. No parem d'anar a munt i avall, triar regals, pensar en com celebrarem el Nadal, on anirem per cap d'any, que comprarem per reis... i amb tota aquesta voràgine ens deixem portar. Quan parlo de compres responsables no parlo unicament de no gastar més del que es pugui, de comprar als nens les joguines adequades a l'edat i de no passar-nos creant brossa inecessària:parlo de seny i de cor . Us ho explico que això sembla molt dramàtic. Aquí teniu la raó de ser del post:
És la Bruna, la nostra gossa, i quan la vam trobar tenia uns 11-12 mesos. Era finals de setembre i fen càlculs per Nadal devia tenir un parell o tres de mesets; l'època perfecte per vendre's com a cadell i ser un bon regal de Nadal. I tant que és bon regal , si saps que fas. Quan la vàrem trobar estava morta de gana, espantada i desorientada. Els seus "amos" que en teoria li havien de donar protecció i amor ; l'havien maltractat i després abandonat. Bé, no segueixo per aquest camí; que és massa trist. Ens ha costat més de dos anys ,però la Bru ja és una gossa feliç, amb ganes de jugar i una mica més confiada amb els estranys. Només us demano que si algu de vosaltres vol comprar o regalar una mascota per Nadal abans pensi molt bé que fa

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars