Croisanets de pasta de full amb sobrassada
Si algun dia d'aquestes festes que esperem, voleu fer algun aperitiu o algun sopar de pica pica, us proposo uns...
Croissanets de pasta de full amb sobrassada:
Ingredients:
Una làmina rodona de pasta de full La cocinera
Un quants tallets de sobrassada.
Una micona de formatge ratllat
Un ou
Talleu la pasta a triangles i poseu la sobrassada a la part de la base. Ho cargoleu i li doneu forma de croissant. I els aneu posant sobre el mateix paper vegetal que porta la massa. Els pinteu amb ou batut i hi poseu una mica de formatge ratllat a sobre (si us agrada amb més formatge també n'hi poseu posar a dins). Uns 10-15 minuts de forn a 180º. Fins que estiguin rossets.
Si voleu fer més coses, la safata sencera que aquí es veu de resquitllada, les trobareu al meu blog de cuina, a: Pastes salades
M'encanta aquest calendari d'Advent on hi caben xocolates com aquestes ;)
Croissanets de pasta de full amb sobrassada:
Ingredients:
Una làmina rodona de pasta de full La cocinera
Un quants tallets de sobrassada.
Una micona de formatge ratllat
Un ou
Talleu la pasta a triangles i poseu la sobrassada a la part de la base. Ho cargoleu i li doneu forma de croissant. I els aneu posant sobre el mateix paper vegetal que porta la massa. Els pinteu amb ou batut i hi poseu una mica de formatge ratllat a sobre (si us agrada amb més formatge també n'hi poseu posar a dins). Uns 10-15 minuts de forn a 180º. Fins que estiguin rossets.
Si voleu fer més coses, la safata sencera que aquí es veu de resquitllada, les trobareu al meu blog de cuina, a: Pastes salades
M'encanta aquest calendari d'Advent on hi caben xocolates com aquestes ;)
Me'n vaig a esmorzar alguna cosa que m'has fet obrir una gana!!! Si vols la sobrassada ja la porto jo de Mallorca! Per cert, i la pasta la compres feta o la fas també?
ResponEliminaLa pasta la compro feta, porquet. Faig servit pasta de full fresca de la marca "La cocinera" que és rodona i va bé pels croissanets. I per fer les altres pastes, (les de l'enllaç) faig servir al del Mercadona quadrada. Les dues són bones.
Eliminano se perquè però ara tinc gana!
ResponEliminaho provaré segur, quina pinta!!! i sembla fàcil.
ResponEliminammmmm.... coulants... quina debilitat!
A mi també m'ha fet venir gana la bona pinta d'aquests croisanets!! :-))
ResponEliminaEl Porquet se m´ha avançat, et volia dir que si vols sobrassada mallorquina, pots comptar amb ella. ;)
ResponEliminaTenen molt bona pinta, i els xocolatets...ummm ara no puc dir res més que tinc la boca plena i fa mal parlar!
Aferrades!
Aaaaai, com la meva germana vegi tot això!! ;-)) I dic "tot" perquè... ja heu clicat l'enllaç? Quina passada de coses bones :-DDD
ResponEliminaOooooooh!! Agafo xocolataaa!! Mmmmmm :-)))
Ummmmmm!!!! En faré per les festes!!!
ResponEliminaQue bo tot!!!!
Quina bona cara, no sé si m'agraden més els croisanets o els coulants.
ResponEliminaCarme, he anat a comprar i he comprat de la marca "La cocinera" la massa per fer empanades, creus que també es pot fer, és per provar-ho, o no!!!! Mira que he dubtat, en fi, "més es va perdre a la guerra", com deia la meva àvia!!!(aquesta podria anar bé, al post del XeXu)
ResponEliminaDoncs sí, Dafne, per provar-ho... ja ens explicaràs el resultat.
EliminaLa pasta de full queda molt lleugera, la d'empanades és més massissa... ja ens ho diràs!