Jo també he guanyat la Champions



Hi ha un silenci expectant i molta tensió a l'ambient. Els jugadors salten al terreny de joc... (1)

Els més menuts posen uns uns ulls com unes taronges intentant localitzar els seus ídols. Comença el partit amb el servei inicial de la pilota... (2)

Primera cridòria entre la gent i aplaudiments per a fer-se passar el fred. Els jugadors, en canvi, estan ben calents doncs el partit és intens.... (3)

Un gran oh! d'admiració entre el públic! Gran jugada de combinació amb paret inclosa... (4)

Xiscles, cridòria, terrabastall, xerinola entre els assistents a l'espectacle! Golàs del Porquet!!! Un xut imparable que ha perforat la porteria rival... (5)

I mentre volen dolços confetis entre el públic jo aixeco, ben amunt, Porquet, ben amunt, la copa de campions. Hem guanyat la Champions de la Nit de Reis! (6)




(1) Cada Nit de Reis, i durant molts anys, mentre al carrer l'ambient anava creixent tot esperant la cavalcada, els més menuts de l'edifici on vivíem ens reuníem i jugàvem un partit d'allò més seriós. Mentre esperàvem que els Reis passessin just per davant de casa, nosaltres jugàvem el tradicional partit de la Nit de Reis al replà de l'entrada a l'edifici.

(2) Així, mentre al carrer la quitxalla intentava localitzar els ídols reials, nosaltres agafàvem papers sobrers de les bústies del replà i en fèiem una bona pilota, ben grossa i rebregada.

(3) Si la gent esperava veure passar els reis, tot fent-se passar el fred com podien, a nosaltres no ens calia. Suàvem de valent, i és que no era fàcil arribar a marcar doncs, a part d'intentar superar la defensa rival, també havíem d'esquivar els veïns que entraven i sortien de l'edifici.

(4) Al pas dels primers carruatges, que aixecaven els crits inicials dels assistents a la cavalcada, nosaltres ja havíem desenvolupat tot el nostre enginy. La imaginació i el saber adaptar-se al terreny de joc eren claus. Una bona paret, literal, podia deixar enrere el defensa més poderós.

(5) Ja s'acostaven els Reis! Crits al carrer i eufòria desfermada al replà de l'edifici amb aquell gol! Què bonic era veure com la pilota de paper traspassava, fulgent i rodolant, la catifa de l'entrada del replà que feia de porteria!

(6) Així que, just quan els Reis ja passaven per davant de casa nostra i feien volar confetis i caramels, nosaltres aixecàvem la copa de campions de la Nit de Reis! Aquella nit, nosaltres, ja havíem tingut el primer regal!


I com no podia ser d'altra manera us deixo unes xocolatines de campions!

Bon Nadal!

Comentaris

  1. Que bo! Els records que ens aneu explicant sempre em sorprenen.

    Un trosset de copa sí que picaré

    ResponElimina
  2. oooh!! quin record tan maco!!! mm, i tant que mossego aquesta copa!

    ResponElimina
  3. Fer un golàs així, devia ser el millor regal de Reis possible. :-))

    M'emportaria tota aquesta Champions de xocolata, però em conformo amb una nansa que són dies de portar-se bé i repartir. ;-DD

    ResponElimina
  4. mmmmmm... amb la boca plena de xocolata, assaboreixo també els records tendres de la infància!

    Un aplaudiment, porquet!

    ResponElimina
  5. molt bon record, petonets i bon Nadal!!

    ResponElimina
  6. ui em descuidava la meva porció de xocolata!

    ResponElimina
  7. Com estirem dels records quan ho necessitem!!!!! La millor champions!!!! Aprofito per destijar-te molt bones festes!!!!

    ResponElimina
  8. Goooooooooool goooooooool del PORQUET!! :-)))

    Quin record tan especial, PORQUET!!! M'ha encantat!! :-DDD

    Agafo una mica de Champions de xocolata mentre em poso la repetició de les jugades més interessants ;-))

    ResponElimina
  9. Per tots els records que ens acompanyen; per tots els moments assaborits amb els amics; per totes "Champions"; per unes xocolatines especials, i perquè avui fas anys!!! BONES FESTES!!! I MOLTES FELICITATS!!!!

    ResponElimina
  10. la mona no era per pasqua...?

    ResponElimina
  11. Els nens no tenen mai fred perquè no paren de jugar... potser que n'aprenguem una mica! :) M'ha encantat porquet!!! Ptons!

    ResponElimina
  12. Gràcies, Porquet, per compartir amb nosaltres uns records tan entranyables. Era la felicitat, allò, oi? :)
    Molt bones festes i una forta abraçada!

    ResponElimina
  13. Bon records que mai s´obliden!!

    Bones festes, que encara no hem acabat...un partidet per esperar als Reis?
    Mentre, jo menjaré una micona de xocolata.

    Bessets.

    ResponElimina
  14. Et volia desitjar un feliç any, porquet, arribo a misses dites i a partit explicat però com que queda un poc de copa de xocolata n'agafo un trosset per la Sara i un per a mi, potxó!

    ResponElimina
  15. Com la Gemma, faig tard. Però m'apunto a la festa. Copes enlaire, com el caparró, i endavant. Els millors desitjos pel nou any. Força!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars