Provant postres
Cada any per sant Esteve tinc tota la familia a dinar a casa, és una feinada, però la veritat es que m'agrada.
Desde fa poc hem instaurat una tradició, al matí, abans d'anar a dinar, pujem una montanyeta que tenim a prop de casa, que es diu la creu de gurb.
així, arrivem a dinar amb més gana!
Jo, com ha de ser, faig canalons per dinar. I gràcies a la thermomix (gran invent) ho faig bastant ràpid.
Però les postres, ai les postres...
cada any intento fer algo diferent, però per fer algo nou, abans ho he de provar.
En Ricard ja està content quan s'acosten aquestes dates, vol dir que provarà molts dolços per saber quin es el que faré finalment.
Aquest any ja m'he decidit. Faré un postre molt lleuger, ja que tothom està embafat despres de tants sopars i dinars, i ala tarda,,,, pastorets!!!
Aquí teniu un tastet de les postres d'aquest any, no son xocolata, però fan bona pinta no?
Doncs, sí, sí, sí que fan molt bona pinta...
ResponEliminaAra ens hauries d'explicar la recepta! :)
hahaha ei, si necessites més gent per "tastar" jo sóc voluntària, eh? :-DDD
ResponEliminaPerò m'apunto a la petició de la CARME... i la recepta? que això té molt bona pinta!! ;-)))
On coll... he deixat la cullera?
ResponEliminaSi que té bona pinta, però necessitem alguna dada més. Són maduixes o són fruites del bosc? És nata, iogurt o menjar blanc de Reus?. No ens deixis així, dona. :-))
ResponEliminaun calendari d'advent sense xocolata, on s'es vist?!
ResponEliminaQuina bona cara! I la recepta????
ResponEliminaINGREDIENTS
ResponElimina3 iogurts grecs
30 gr. de sucre
5 fulles de gelatina
200 ml. de nata per muntar
250 gr. de gerds
250 gr. de nabius
2 cullerades de sucre
PREPARACIÓ
Posem a remullar amb aigua freda les fulles de gelatina, dos per una banda i tres per un altra.
Primer posarem les fruites del bosc en una paella amb dos cullerades de sucre (reservem unes quantes per decorar) i deixem que es faci com una melmelada, retirem i HI afegim les 2 fulles de gelatina escorregudes, reservem fins que es refredi.
Barregem els iogurts amb el sucre, agafem una cullerada de nata l’escalfem al microones i afegim les tres fulles de gelatina i les desfem, ajuntem amb els iogurts i barregem. Ara muntarem la nata i la barregem amb els iogurts molt suaument, de baix a dalt fins que estigui tot ben incorporat. Muntem en uns gots (jo vaig fer servir aquets potets perquè tenia que transportar-ho) al fons la melmelada de fruits ben freda i a sobre la mousse de iogurt, decorem a fruites del bosc reservades i posem a la nevera mínim tres hores.
mmmm puc canviar els fruits del bosc per maduixes o per pressec albercoc ?
Eliminapots pots, jo he canviat les fruites del bosc de decoració per xarop de maduixa.
Eliminatotes les receptes son fàcils de mutar al teu gust!!
Petit però consistent!!!
ResponEliminaProvarem!!!
aix..que amb tants postres ja no podré provar res per Nadal!!
ResponEliminaBé, una miqueta, va!! ;)
Aferradetes!