Braç de gitano de nata amb torró de crema cremada
La meva amiga i companya del blog de cuina, la Rosa, és a més a més la meva pastissera preferida. Després del Nadal passat ens va oferir aquest reciclatge de torró. I ens ho explicava així:
A casa el torró de crema cremada o "gemma" no acostuma a sobrar, però l'any passat tenia una barra que començava a rondar per la nevera i l'havia de convertir en alguna cosa que anés a parar al congelador per anar-la degustant de mica en mica o per alguna visita inesperada. Així és que l'he convertit en aquest boníssim braç de nata.
Mooolt fàcil! Té la gràcia de que sense cremar-lo ja és com si ho estigués de cremat.
Ingredients:
- torró de crema cremada
- nata muntada
Com es fa:
- Es talla mitja barra de torró (per qüestions pràctiques).
- I s'estira ben fi amb el corró com es veu a la fotografia.
- S'escampa la nata per sobre del torró fi.
- S'enrotlla a la manera d'un braç de gitano.
- Es guarda al congelador fins el moment de servir-lo.
Bon profit!
Jo vaig tallar rodanxetes per servir-lo amb el café.
Són mides molt petites.
I ara la xocolata, de propina...
Per primera vegada (i sense que serveixi de precedent) deixo la xocolata a banda. M'emporto un parell de talls d'aquest braç de gitano per esmorzar. :-))
ResponEliminaHo trobo una idea genial, té molt bona pinta,
ResponEliminaperò com m'agraden poc el dolços de Nadal,
si no et fa res pas directament a la xocolata. ;)
Aferradetes i bon dia!!
Heu de posar un avís al principi que no es un post apte per diabètics
ResponEliminaI amb torró sense sucre?
EliminaI si només n'agafes un trosset petitó? :-)
que bo!!! se m'està fent la boca aigua!
ResponEliminaQuina cosa taaaaaaaaaan bona!! :-DDD
ResponEliminaEs fa la boca aigua només de pensar-ho hehehe
Una gran idea, que a més, es pot menjar. Què bé!
ResponEliminaNo se m'hagués acudit mai. Quina bona idea! No m'agrada la nataper tant ... xocolata!!!!
ResponEliminaDoncs pinta molt be la veritat, haurem de provar
ResponEliminaQuina bona pinta!!!! Felicitats a la Rosa per crear-lo i gracies Carme per compartir-lo. Provaré de fer-lo passat festes :)
ResponElimina