Estimats Reis de l'Orient



Estimats  Reis,

Segurament us estranyareu que,  ara,  a aquestes  alçades, jo  us  escrigui  una carta.  Fa  tants  anys,  que no us  escrivia!!!

Però ara  m'ha semblat una bona idea,  ja que  sempre  ens  han dit que sou mags  i,  de fet,  encara ningú no ha  demostrat  que això  no fos  cert.

Només  voldria  demanar-vos  una sola cosa,  no sé  si a l'orient  en teniu  d'això,  o potser  al cel,  o  potser a les  estrelles, o  potser podeu  portar-la  d'un futur  més  net.

Només  una cosa,  encara  que n'hi hauria  moltes més  a demanar  com  pau,  amor,  i bona  convivència, però  ara mateix  crec  que  l'altra  ens és més  imprescindible,  donat  que hi ha tanta  gent  que no sap ni què  és.

Estimats  reis,  voldria  que ens portéssiu  a tots  un gran  sac  ple  de justícia.  Per  repartir-la  una mica per tot arreu.  Que  ningú  hagi de  viure  les grans  injustícies  que  s'escampen pel  món.  I  també us  en podria fer una llista  immensa,  inacabable  d'injustícies,  però no cal.  Vosaltres  sou  savis  i prou que  les coneixeu, les  socials, les polítiques, les  econòmiques,  les  personals...

Un bon sac de justícia,  per  a repartir, de justícia  de la bona,  que ens en quedés  una mica  per Catalunya també. 

Espero  impacient  el dia  6  de gener...  m'he portat  bé,  tant  bé  com he sabut,  m'heu  vist,  oi?

PD: seria  demanar  massa  que  comencés per la grossa?  que quedi ben i ben repartida...



Comentaris

  1. Estimats Reis de l'Orient, savis que enteneu el llenguatge de les estrelles, poetes que us deixeu endur pel que us indica el cor...

    Estic d'acord amb la meva amiga CARME... Jo sé que ella es porta bé (jo no tant, que sóc molt mandrosa i mai sé quan he d'estar desperta o dormida... però procuro no fer mal a ningú, de veritat) així que m'apunto a aquesta Justícia que ella demana. La Justícia, de rebot, portaria una millora molt, molt gran en totes les altres coses i tothom estaria més content i feliç ;-)

    Jo tinc alguns numerets de la Grossa aquesta que diu ella... sí, feu que es reparteixi molt!!

    Veieu aquests bombons que hi ha al final de la carta de la CARME? Vosaltres també en podeu agafar, Majestats, no s'acaben mai... Jo ara mateix n'agafo un... Bona nit!! ;-))

    ResponElimina
  2. Reis d' Orient, jo també puc signar la carta de la Carme, oi?

    ResponElimina
  3. També faig meva aquesta carta, amb el teu permís CARME, Tant de bo els Reis Mags et facin cas, fa moltíssima falta aquest gran sac de justícia per repartir-la per tot el món. :-)

    ResponElimina
  4. Compteu amb la meva signatura també. I sobre tot no deixeu que ningú posi la ma al sac de la justícia

    ResponElimina
  5. Una carta que hauria de poder arribar a tot el món, i que la justícia, no s'hagués de demanar. Pero mentre això no sigui possible, seguirem demanant-la, com ha fet la Carme.
    JO TAMBÉ LA VULL!!!

    ResponElimina
  6. Si els ho demanem tots i totes... no podran negar-s'hi... oi? Gràcies pel vostre recolzament!!!

    ResponElimina
  7. Espero que aquests Reis siguin realment Mags, no com els altres que no són gens de fiar i serien capaços de quedar-se la Grossa sencera per a ells.
    Amb el teu permís, també signo aquesta bonica carta.

    ResponElimina
  8. I si presentem tots la mateixa carta? Junts farem més força.

    ResponElimina
  9. Jo també m'hi apunto!! Demanem i volem justícia per a tothom!!

    I uns bombonets per ara mateix ... ahhh i que si la Grossa es reparteix, també arribarà a Mallorca. ;)

    Una carta genial, Carme. :)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars