Bon Advent a tothom!!


Estimats amics, amb un veritable "desembre congelat" comencem de nou el nostre entranyable calendari d'Advent amb l'encesa de la primera espelma.

Ja sabem que l'Advent és el camí que ens prepara per Nadal i que té una duració de quatre diumenges. Cada diumenge encenem una espelma d'una corona feta amb branques, fulles... És una tradició molt maca.

Aquest any tenim molts pensaments al cap, estem vivint coses difícils... Tant de bo aquesta petita llum il·luminés el cor de totes les persones del món i ens portés per camins de solidaritat, justícia i pau.

Us deixo uns petits llaços de xocolata. Són molt senzills però segur que entendreu que porten un profund desig de pau i amor veritables. Aquestes paraules, el contingut de les quals sempre ens desitgem per Nadal, tant de bo es facin realitat.


Comentaris

  1. per molt que visquem situacions molt difícils no podia faltar el calendari d'advent ....ole ole m'he apuntat ja al dia 9 i al 23 espero que no estiguin agafats

    ResponElimina
  2. cada any és diferent i per tant únic, fem que vagui la pena recordar-lo.

    ResponElimina
  3. Dons si Assumpte, tot torna, l'Advent també...mm, xocolata, que bona amb un diseny molt actual!!!
    Aquest any si que és el desembre congelat!
    Petonets.

    ResponElimina
  4. Justícia, llibertat i fraternitat!
    Els llaços de xocolata tan quedat molt bé.

    ResponElimina
  5. Molt bé Assumpta!!! Seguim en el record de les persones injustament segrestades i pendent d'ells.

    Els llaços de xocolata, magnífics i boníssims!!!

    ResponElimina
  6. Camins de solidaritat, justícia i pau... no n'hi ha de millors per transitar-hi, tant de bo tothom ho veies així i actués en conseqüència. :-)
    Ben trobats i molt adients els llaços de xocolata!

    ResponElimina
  7. El primer dia pau i amor i el segon dia caganer, curiós contrast

    ResponElimina
  8. Gràcies a tots per haver passat per aquí, travessant la porta de l'Advent amb una espelmeta petita però càlida, entranyable i agafant un llacet de xocolata amb el més profund desig que aquest món pugui millorar...

    ResponElimina
  9. Els llaços de xocolata estan molt ben trobats pel que sembla que serà aquest advent. Quina injustícia per al nostre poble i per als seus representants empresonats o exiliats! Penso en ells cada dia i cada dia que passa ho trobo més injust.
    Bon advent a totes i a tots!
    Adriana

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars