TRADICIONAL CONCERT DE NADAL. "CANCELED"

Doncs ara, no sé que fer. El dia 21, havia el concert de Nadal de Mishima, però el van posposar pel dia 22, així doncs, ja m'explicareu que faig jo i que explico. Vaig demanar aquest dia especialment, els altres dos podíen variar o caure, però aquest no. I que dic jo a tota la gent que està esperant, doncs no puc posar imatges ni tampoc explicar com ha anat. No puc dir com va la temporada d'esquí, per que el primer dia que pujo, va i plou a bots i barrals. Hauré de reinventar el post

Comentaris

  1. Doncs es veu que la Carme ja s'ho temia que cancel·larien el concert perquè també ha publicat post avui.

    És el que té aquest blog "autogestionat" , hi ha dies que ens quedem sense post i, a canvi, n'hi ha d'altres que en surten dos. :-D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó, Mc! Jo quan vaig programar no n'hi havia cap de proposat. Em sap greu la coincidència. I el dia 20 no n'hi havia cap...

      Elimina
  2. Caram, es veu que avui ha estat un dia un mica de mala sort, però la intenció és el què val!

    ResponElimina
  3. Jo em volia reservar el 20 però aquest format de blog em va fatal. Si jo obro AQUEST blog no tinc per on entrar, no trobo cap lloc que em reconegui com a col·laboradora, cap porta que em permeti fer un nou post, o entrar a mirar alguna cosa de les "tripes" del blog.
    Com no vaig poder reservar-lo ho vaig posar en els comentaris per si algú dels que pot entrar ho veia i em feia el favor de reservar-lo. Com ningú ho va fer, doncs vaig passar de fer el post.

    Ho he dit moltes vegades... No podríem tenir un blog clàssic? SENZILL, FÀCIL...

    I ara us preguntareu... "Si no pots entrar, com hauríes fet el post?" Doncs perquè fa uns dies, després de donar un munt de voltes, empipar-me, PERDRE MOLT DE TEMPS, etc. vaig descobrir que, si entrava al MEU BLOG i anava a DISSENY, des d'allí podia saltar als altres blogs d'on tinc la clau i, entre ells, aquest... En fi, aquell dia per fer un post vaig perdre hores. Per tant, si no em va bé del tot, em sap greu però...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si no m'equivoco, i si és així demano disculpes d'antuvi, les úniques administradores del blog sou tu i la Mireia i per tant sou les úniques que podeu canviar la plantilla o reservar els dies o eliminar el grapat de comentaris spam xinesos que ens han entrat enguany i que a hores d'ara encara continuen ben visibles (nota: si els esborreu deixeu el del post de la Carme que els hi canta les quaranta :-DD).
      Pels motius que sigui, la Mireia l'hem vist poc per aquí enguany i tu ja expliques els motius que t'han impedit entrar al blog amb unes mínimes condicions per poder fer els posts que volies. Per això jo parlava d'autogestió en el meu primer comentari, perquè tots ens ho hem anat fent una mica a la nostra (i això ara veig que també inclou les dues administradores que no us heu posat d'acord ni en el canvi de plantilla).
      Malgrat tot, crec que aquests problemes puntuals no passen d'això, que en conjunt ens n'hem tornat a sortir perfectament i que una temporada més el blog del Calendari d'Advent ha reeixit. I això és el que compta. :-)

      Elimina
    2. Assumpta, perquè no em vas enviar un correu? No he pogut seguir el comentaris amb la fluides normal i només ho haiva vist una altra vegada .Precisament el vaig canviar perquè l'altra em deieu que donava problemes. A aquestes alçades no el tornaré a canviar però si l'any vinent continuem, haurem de tornar al clàssic que era més fàcil per tothom.
      Mac, tens raó ... no he estat per aquí tot el que tocaria... està sent un final d'any complex per mi

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars