dissabte, 1 de desembre de 2007

dissabte, 1 de desembre


Aquesta és la primera entrada del calendari d'advent propiament dita i com no podia ser d'altre manera recomanaré un llibre per encarar les festes de Nadal: El Misteri de Nadal de Jostein Gaarder. Aquest escriptor conegut per El món de sofia sempre fa llibres de caire una mica especial i aquest no podia ser menys.


El misteri de Nadal ens parla d'una nena que a mesura que va obrint les finestretes del seu calendari d'advent va descobrint tota una història. Els capítols del llibre estan distribuits de manera que cadascun és un dia del calendari d'advent. És un llibre molt recomenable per llegir a poc a poc fent coincidir els dies ....El calendari d'advent

Ja sé que el calendari d'advent no és una tradició mediterrània, que és més propera als països freds, que aquí són les reis els protagonistes i que el Pare Noel no guanyarà mai el tió! Però tot i així trobo que és una tradició prou maca fer que els més petits , i no tant , vagin esperant la nit de Nadal amb ganes . A més, a mi la xocolata m'agrada i qualsevol excusa és bona. Com que virtualment la xocolata no ho és tant de bona us proposaré cada dia un tastet de Nadal, robat de pàgines d'aquí i d'allà i potser fins i tot algun de collita pròpia.
Doncs res, benvinguts al calendari d'advent ;un altre invent de Un altre invent