diumenge, 16 de desembre de 2012

AVUI SOU VOSALTRES!!! BON NADAL

Fa un any, el calendari d'advent no era pas, aquest on ara escric, sinó aquell on cada dia anàvem traient una xocolatina, fins arribar al Nadal.
Avui el calendari d'Advent sou vosaltres, els qui al llarg d'un any heu anat passant dia rere dia, amb els vostres enigmes, poemes, dibuixos, petons, potxons, abraçades, retallades, cabrejos majors, ressenyes literàries, emocions, somnis, enyors... I tantes coses que m'han permès créixer un xic més.


Avui, és un plaer ser entre vosaltres, amics virtuals, en un dia on el nostre poble es mostra solidari celebrant una nova edició de la Marató, gairebé a les portes de la celebració litúrgica més important.

Avui, us faig arribar aquesta emoció desvetllada en el temps d'Advent, mentre esperem que l'Infant, filla de Maria, torni a néixer en el nostre cor, i amb aquesta joia, rebem el Nadal, un any més!                                   El dibuix és de la Laura Tous, l'alumna de la meva classe


I tornarem a guarnir les cases, engalanarem els arbres, entre menges parlarem de tot, i recordarem els qui ja no hi són, però bateguen ben fort en la memòria; i talment com fanalets en el cel, ens apropen el seu amor.
El Nadal arriba puntualment, i aleshores tornarem a parar la taula i els nens frisaran per fer cagar el tió, i entre llàgrimes amagades, somriurem i compartirem la il·lusió de la innocència, deixant per uns instants les càrregues i la tristor.
I el fred anirà creixent,
 i abrigats farem ninots de neu!

                                           

I després reemprendrem la marxa, com si per uns moments tot s'hagués aturat, però la lluita continua, i aquell estel que un dia els va conduir a Betlem, ara ens guia per assolir la major de les alegries, i esdevenir lliures i independents!

 I per anar acabant, vull compartir amb vosaltres un brindis molt especial, recordant el que deia el meu germà: "Quan no hi sigui, aixequeu les copes i brindeu ben fort".
   
Per a tu Xavi, i per al papa que ben segur és amb tu!

I per a tu, i tu, i tu, i ......

SALUT, AMICS!!!

I ara us deixo el més dolç que tinc, els meus fills!!!
La Jana us dedica la nadala que ha preparat per la cantata de l'escola!!!AGAFEU-NE SÓN BONÍSSIMES!!!Tenia la franja horària malament, i jo vinga a esperar que es publiqués!
 Ho lamento, sóc una mica "destroier"!!!!