divendres, 16 de desembre de 2016

Passatemps Nadalencs - 3

Tret d'AQUÍ

Aquests dies previs al Nadal no podem faltar a una tradició catosfèrica com és la de participar en aquest blog del CALENDARI D'ADVENT. En el meu cas, aquesta serà la setena temporada consecutiva que us ofereixo els meus passatemps nadalencs.

Enguany aquests posts tenen dues parts ben diferents i la primera és la imatge que els encapçala. Pels que us agrada passar el temps fent treballs manuals he recuperat alguns dels pessebres retallables dibuixats per OPISSO i publicats al TBO. Podeu descarregar-vos-els, imprimir-los i muntar-los i sinó, n'hi ha prou amb veure'ls i gaudir-los com el record que són dels nostres nadals infantils.

Per a la segona part del post he demanat ajuda a Màrius Serra. Com ja havia fet alguna vegada al XAREL-10 he obert el seu llibre DICCIOMÀRIUS (2010) i li he manllevat algun dels seus coneguts "Enigmàrius", uns enigmes on hem de descobrir quina paraula amaguen les sempre peculiars i divertides definicions que ens planteja aquest genial escriptor i enigmista català. En aquest cas n'he triat un de relacionat amb aquestes dates nadalenques i us el proposo a continuació (de moment, sense cap pista):

La marca de joguines que fomenta l'individualisme

A veure qui l'encerta primer!.

...i no us oblideu d'agafar la xocolatina d'avui. :-))