dijous, 25 de desembre de 2014

Bon Nadal a tots!!


Aquí el teniu! Un post fet "entre tots", perquè una de les coses més maques del Nadal és el COMPARTIR... La Mireia, que és la tècnica informàtica d'aquest calendari ha fet aquest muntatge i jo, que sóc la que "s'enrotlla sempre com una persiana" sóc l'encarregada de deixar-vos unes paraules agraint-vos a tots que hageu col·laborat un any més en aquest calendari, tant fent posts, com entrant a comentar, com enviant un desig!!

Podeu anar aturant el vídeo per llegir amb calma tots els desigs que hem anat escrivint i que han estat encomanats a la màgia del Tió! (amb la qual cosa, jo penso que ja tenim bastants punts perquè ens siguin concedits)

Què passeu un molt Bon Nadal, en que que tingueu tot allò que és més essencial (que, com ja sabeu, és invisible als ulls). Mirem de posar-hi el màxim de bona voluntat, de tendresa, d'amistat, d'amor, de generositat i segur, segur, que aconseguirem que el món sigui una mica millor i si, fent un esforç, aconseguim que aquests sentiments ens acompanyin durant tot l'any, quan de be anirem escampant al nostre voltant!

Fins l'any que bé!! El Calendari d'Advent se'n va a fer nones... d'aquí onze mesos el tornarem a despertar!!


MOLT BONES FESTES A TOTHOM!!!