diumenge, 9 de desembre de 2012

És Nadal i estic content


Com la Joana, jo tampoc sabia massa bé de què volia fer el post. Tenia unes quantes idees rondant-me pel cap però cap s'acabava de concretar. Havia pensat en la recepta del panettone, són unes postres que m'encanten però  que no hi ha manera que em quedin bé i aquest any volia aconseguir "El Panettone" i a més penjar-ne la recepta al blog. Són les 8 del vespre del dia 8 i el panettone continua sent una idea  i res més.  L'altre idea que em voltava pel cap eren les cançons de Nadal,  i havia pensat en fer un vídeo amb diferents cançons des del clàssics fins a d'altres de més horteres però no per això menys enganxoses.

Aquesta idea ha anat fent fortuna i finalment he optat per atacar el youtube  però no buscant qualsevol cosa, sinó cançons de Nadal recents  en català potser així toco una mica la pera en Wert . Aquí us en deixo unes quantes. La llista de reproducció està oberta,així que si algú en vol afegir alguna ja ho sap;farem més Nadal encara!
Només cal que cliqueu la part inferior del vídeo per canviar de cançó, pels que no esteu avessats a les llistes de reproducció del youtube .A mi m'ha costat trobar-ho :)

Va, que us deixo una mica de mandarina amb xocolata perquè aneu picant.


La recepta aquí