dilluns, 2 de desembre de 2013

Calendaris d'advent anticrisiTots sabem que l’economia està fatal i cal que busquem solucions enginyoses i barates perquè aquest mal moment no ens tregui l’alegria de viure.  Sempre ens podem decidir per un calendari d’advent de xocolata del supermercat però els calendaris d’advents casolans on tu tries que hi ha a dins de cada finestra  tenen un punt  que els fa especial. Cada dia obres una nova finestra i  apareix un motiu dolç per somriure.  Per els que encara no tingueu calendari  a casa i esteu pensant en tenir-ne un  us deixo unes quantes idees senzilles i econòmiques per fer a casa. Eiii, no és excusa que ja ha començat. No passa res si un dia d’una sentada tens unes quantes sorpreses dolces.

El més barat i senzill de tots els que he trobat el presenta la Zel al seu blog. No hi ha xocolata però hi ha petons que també són dolços.


Aquest  és amb rotllos de paper de vàter, una mica de pintura   i unes agulles d’estendre roba tampoc no sembla especialment car ni complicat. Però cal ser previsor o tenir familia nombrosa per poder tenir-lo a temps per aquest advent. Aquí trobareu el tutorial de com fer-ho.


Ara un de modernet, per els que voleu tenir un calendari d’advent menys clàssic. Per fer-lo només cal paper o cartolina i la impressora de casa. Aquí trobareu tots els imprimibles. Aquest l’he trobat molt original, fàcil i divertit, però com el del paper de vàter cal ser previsor o tenir molta familia i amics per fer-lo ara d’urgència. També suposo que el pots anar construïm dia a dia.Per no ser menys també us deixo el calendari d’advent que vaig fer el segon any del blog. La idea era prou bona però les manualitats i jo tenim certes discrepàncies Aquí les instruccions per construir-lo i aquí per de-construir-lo.  


Bé, per aquells que no tingueu calendari us he deixat moltes propostes de feina i per els que ja  en tingueu si el voleu compartir amb nosaltres només cal que ens envieu una foto i en podem fer una petita exposició.

Tant de parlar de calendaris us dec haver fet entrar ganes; doncs apa...  a menjar dolçMoltes de les idees  per fer calendaris les he trobat a un post del blog Educació i les Tic que ens proposa 30 calendaris d’advent diferents per fer. Si voleu més idees  allà les trobareu.