diumenge, 29 de novembre de 2015

Comencem l'Advent... encenem la primera espelma...


Encenem la primera espelma d'Advent, comença el temps d'espera per l'arribada del Senyor, pel seu naixement, pel dia de Nadal. Esperem un nen i, tal com les mares quan s'acosta la data d'infantar, comproven si ho tenen tot a punt -robeta, sabatetes de ganxet- nosaltres hauriem de pensar si, per dins, ho tenim tot preparat.

Tant de bo tots puguem encendre les espelmes de les nostres quatre setmanes d'espera amb la innocència d'aquesta nena de la imatge; tant de bo tots els bons propòsits que aquests dies sortiran dels nostres llavis i amb els que omplirem postals o correus electrònics, neixin en el més fons del nostre cor i amb un desig autèntic de fer-los veritat. No és cert que no podem fer res per canviar el món. Molts granets de sorra formen una platja.

Va dir el Papa Francesc el passat 6 de juny– «Quien habla de paz y no la hace está en una contradicción. Y quien habla de paz y favorece la guerra con la venta de armas es un hipócrita».

Cada setmana encendrem una espelma i, també, com passa amb tot bon calendari d'Advent, diàriament podrem anar agafant xocolatines!