dimecres, 30 de novembre de 2016

Calendaris d'Advent al "Blog-calendari d'Advent"

Tot i que, com ja sabeu, l'Advent va començar el passat dia 27, els Calendaris d'Advent que la gent coneix, els "comercials", no són tan fidels a la realitat. Tots s'elaboren com si l'Advent comencés sempre el dia 1 de desembre i tenen vint-i-cinc caselles. Cada dia s'obre una casella i dins es pot trobar des de el més tradicional (xocolatines o caramels), fins a missatges, petits regals (l'altra dia en vaig veure un en que, dins de cada finestreta es trobava un esmalt d'ungles petitó, de colors diferents (vint-i-cinc mini-esmalts!)

Jo he buscat uns vídeos tutorials que ensenyin a fer calendaris però que es puguin fer ràpidament, perquè només disposem d'un dia per fer-lo: AVUI!! Per tant, si els voleu mirar i inspirar-vos en ells, us asseguro que tots els que us poso es poden fer perfectament en una tarda.

En aquest YouTube, la noia ens presenta dos models (que en realitat són tres, ja que un, un cop el té acabat, el desmunta i el fa d'una nova forma. Jo trobo que de totes maneres queda bé).


Aquest d'ara és súper fàcil. Us deixo una foto i l'enllaç, ja que té desactivada la possibilitat d'insertar el vídeo directament.


I AQUÍ l'enllaç. Està en anglès, però com si estès en xinès, com es veu el pas a pas, és impossible no entendre'l ;-)

Més fàcil i senzill, impossible: Aquest que ara us porot està fet amb globus!!... I queda la mar de bé!


El que us poso ara és una mica més llarg de fer (tot i que també és possible fer-lo en una tarda) però és que l'Elena Roche, la coneguda escrapera que el va dissenyar, hi posa molts detalls i detallets. Es pot agafar la seva idea i fer-lo sense decorar-lo tant:


Si us plau! No em direu que aquest fet amb pots d'Actimel no és una cucada! Si fins i tot els nens de la casa ajuden en la seva fabricació, pintant pots, números, etiquetes, amb colors bonics i purpurina :-) Hauríeu de tenir els vint-i-cinc potets d'Actimel (o alguna cosa semblant), sinó és evident que ja no esteu a temps.


I, per acabar, aquesta cucada en feltre:


Ja sabeu, si voleu, teniu temps!! A treballar!!

I, per ajudar-vos una mica en la construcció del vostre calendari, aquí us deixo aquests bombons de xocolata en forma de número perquè pugueu anar posant els dies (ja sabeu que són màgics i no s'acaben, n'hi ha tants com vulgueu!)