dissabte, 24 de desembre de 2011

Posa un desig al cel

M’encanta rebre postals, especialment de Nadal. Postals de totes mides, escrites amb bona lletra, amb dibuixos, amb fotografies o amb un simple Bon Nadal. Les posem al moble del menjador i allà ens acompanyen totes les festes, recordant-nos que hi ha gent que pensa en nosaltres i es reserva una estoneta per enviar-nos una felicitació. Però d’uns anys cap aquí aquesta tradició s’està perdent i em sap greu. És una tradició molt bonica.


Tot i així, s’ha encetat un nou costum, les postals de Nadal electròniques. No parlo d’un vídeo reenviat o d’una d’aquestes postals de Nadal que corren pel món i que només cal copiar, no. Parlo de vertaderes obres d’art que hi ha gent que fa per poder enviar als altres. Amics que fan l’esforç de fer un Power ben bonic amb fotos pròpies i te l’envien, altres que busquen aquella imatge que explica què volen dir o saben trobar les paraules justes i adequades per desitjar-te un Bon Nadal o una bona entrada d’any. Aquestes postals també m'agraden, sap greu no poder-les lluir i posar-les a un lloc ben visible de casa perquè acompanyin a la resta i guarda-les quan s’acaben les festes dins la caixa amb totes les postals i cartes que he anat rebent al llarg dels anys.

Acabo d’adonar-me que el que m’agrada de les postals de Nadal, no són les postals en si, sinó els bons desitjos que hi ha al darrera, l’esforç de la gent que les ha fet, el moment que t’han dedicat, que han pensat en tu i que han decidit que val la pena una estoneta del seu temps per enviar-te un bon desig.

Si heu estat bon nens i heu arribat fins aquí podeu prendre un bombó

Però aquí no s'acaba aquest post. Heu agafat el bombonet? Veieu quina forma té? És que dins d'un estel us hem deixat un bon desig. El podeu veure aquí posant aquest codi: 410916

Si hi heu anat, és que heu estat els més bons de la catosfera i podeu agafar-ne un altre!