divendres, 23 de desembre de 2016

Pessebre Retallable... retallat

Tret d'AQUÍ

Com sabeu tots els que heu anat passant cada dia per aquest blog, els divendres d'aquest mes de desembre us he presentat els meus "Passatemps Nadalencs" encapçalats, cadascun d'ells, per un dels Pessebres Retallables dibuixats per OPISSO i publicats al TBO. Són uns pessebres que a mi m'agraden molt, per ells mateixos i pel que tenen de record dels meus nadals infantils, i des de que vaig publicar el primer que tenia ganes de muntar-ne un.

Em faltava únicament una excusa per posar-m'hi... i, per fi, l'he trobat. En un primer moment només havia de fer tres posts en aquest blog però l'ASSUMPTA i la MIREIA em van demanar si podia també encarregar-me de fer alguna cosa per aquest quart divendres de desembre i he pensat que no trobaria millor ocasió per muntar un d'aquests pessebres i així també aprofitar per ensenyar-vos-el, no només en dues dimensions sinó en un "espectacular 3-D". :-))

Per tant, he imprès els dos fulls del pessebre que heu vist al començar a llegir aquest post, he agafat cartró, tisores i cola, he intentat recordar tot el que em van ensenyar a les classes de pretecnologia quan feia EGB... i m'ha sortit això:

El Naixement i els Pastors


Els tres Reis Mags i el seu seguiciEl Pessebre complet


Podria haver quedat millor i segurament no val gaire però el que jo m'he divertit mentre retallava, encolava i enganxava no té preu. :-DD

Ah!, ja ho sé que a cadascun dels "Passatemps Nadalencs" també hi havia un "Enigmàrius" per solucionar però avui això no toca. Bé, no toca en aquest blog però si voleu provar d'endevinar-ne algun n'he preparat uns quants que podeu trobar (a partir de les 9:00) al XAREL-10. Us hi espero!!. :-)

El que sí toca aquí, és clar, és una xocolatina. Aquí les teniu, agafeu-ne les que vulgueu... jo en prenc un parell que me les he guanyat de sobres amb els treballs manuals. :-D