dimecres, 25 de desembre de 2013

Bon Nadal a tothom!!

Jesús és nat! Ja som a Nadal!

No us ha passat molt ràpid? A mi moltíssim!! Sembla que fa quatre dies que començàvem aquest camí d'Advent mirant d'omplir, entre tots, cada un dels dies del trajecte amb records, receptes, cançons, passatemps... i menjant -amb els ulls- les més delicioses varietats de xocolata.

Ja tenim aquí al petit Jesús! Què maco és!


Cantem-li nadales, fem festa, celebrem la diada amb els nostres estimats... i, sobre tot, que la nostra festa sigui aquella en la que els millors regals són la companyia, les abraçades, els somriures!! I mirem de ser cada dia una mica millors persones!

Us vull donar les gràcies a tots els qui heu participat al Blog-Calendari, ja sigui fent un o més posts o passant a comentar els que hi havia, que això també és molt important, doncs, quina gràcia tindria anar posant xocolatines aquí si no hi hagués companys blogaires que vinguessin a "menjar-les"? ;-)

Però les gràcies més especials són per la Mireia, que és la inventora de tot això, la que cada any (quan jo miro "dissimuladament" cap a altres bandes) té la bona fe d'escriure'm i dir... "Ens hi tornem a posar?" :-))

M'encantaria que l'any que ve aquest Calendari tornés a sortir de la seva hibernació i es tornés a alimentar fort durant un mes entre nosaltres. Com serà l'any que ve?... Quantes emocions ens esperen?...

En fi, ja ho veurem... Abraçades a tots, de tot cor!

MOLT BON NADAL!!
FINS SEMPRE, AMICS!!