dijous, 10 de desembre de 2015

Passatemps Nadalencs - 2S'apropa el Nadal i torna a ser el moment de fer aquest CALENDARI D'ADVENT CATOSFÈRIC que ja fa una bona colla d'anys que no ens falla a les nostres pantalles en aquestes dates tan assenyalades. Pel que fa a mi, aquesta és la sisena temporada consecutiva que hi col·laboro amb uns passatemps com els que us ofereixo al XAREL-10 però més nadalencs. (tal com toca :-D)

Enguany us presento un PUZLE NADALENC interactiu. Es tracta, evidentment, d'ordenar les peces fins formar una imatge. Una vegada fet això, descobrireu que aquesta imatge amaga uns quants segells de correus dedicats al Nadal d'un país concret. Per desgràcia, són segells usats i els mata-segells tapen el nom d'aquest país. Tot i així, espero que pugueu endevinar de quin país són els segells i dir-m'ho als comentaris.

Si no teniu ganes de fer el puzle o voleu fer-lo amb una mica d'ajuda, podeu prémer el botó del "fantasma" que hi ha i us sortirà la imatge de fons. Tot depèn del temps que volgueu passar amb el passatemps, això és cosa vostra. Això sí, els que ho facin "ben fet" poden emportar-se un parell o tres d'aquests bombons que us deixo a continuació i als que no, només els en toca un. :-))