diumenge, 27 de novembre de 2016

Ja ha arribat l'Advent!!!

Ja ha començat l’Advent!! I nosaltres aquí, “con estos pelos”, que diuen els nostres simpàtics veïns!!... el cert és que, després de parlar-ho entre nosaltres, la Mireia i jo hem decidit que no podíem deixar morir aquest blog sense lluitar per ell!


Si fins i tot en PONS ens ha preguntat si faríem calendari o no aquest any! I això és molt significatiu. De fet, estic segura que, en els vostres estimats cervells, també us heu formulat la pregunta en aquests darrers dies “Què reviurà el blog-calendari?” (va, digueu la veritat, a que si que us en recordàveu?) Doncs la resposta és que SÍ, sí que reviurà. Al menys, ho volem intentar! Un blog que ha sortit a "L'espai Internet" de TV3 no pot acabar així com així.

I, com ens agraden els reptes i els esports de risc, us proposem participar, una temporada més, però des de JA mateix! I és que l’Advent ha començat AVUI, benvolguts companys blogaires: Com sabeu, l’Advent engloba el període de 4 diumenges abans de Nadal. Com aquest any Nadal precisament cau en diumenge, l’Advent comença aviat i agafa els dies 27 de novembre i 4, 11 i 18 de desembre. O sigui, que, ja SOM a Advent. Per tant, aquest és el primer post d’aquest any!

Encenem, amb autèntica il·lusió, la primera espelma


I, per no perdre els bons costums, us deixo uns bombonets de xocolata que podeu agafar. N'agafeu un. Ara bé, si us animeu a participar i reserveu alguna data (fins al dia 24 de desembre) en podeu agafar dos! ;-)


Com participar: Es tracta de fer un post de temàtica nadalenca i publicar-lo en aquest blog. La temàtica és lliure (tradicions, contes, música, imatges, jocs, manualitats, costums d'altres països, relats, poemes, records d'infància...). Cada dia hi haurà un post.

Reserva de dates: Molts de vosaltres teniu la "clau" del blog. Entreu tranquil·lament i reserveu les dates com sempre.
Sou nous i voleu participar? Deixeu un comentari en aquest post dient quin dia voldríeu publicar el vostre post i la Mireia o jo us farem la reserva de la data i ja parlarem de com fer-ho per publicar el post.

Som-hi!!!