diumenge, 25 de desembre de 2011

Avui és Nadal

El calendari d’advent ha arribat al final, avui és Nadal. Avui és el dia que vèiem tant lluny quan el primer dia del mes obríem la primera finestra. Ha estat un calendari d’advent especial, amb molta gent implicada, gent que ha dedicat un bocí del seu temps a pensar un post , escriure’l, comentar.... Gràcies a tots per l’esforç, per les ganes i per l’alegria!

He estat tot el mes donant voltes a quin post havia de fer, m’he passat dies buscant alguna manera original, divertida o espectacular per acabar el calendari. Necessitava trobar alguna cosa per estar a l’alçada del que heu anat escrivint, de les històries que heu compartit, dels records, de les imatges,dels jocs. He buscat i remirat , provat mil i un sistemes i m’ha estat impossible. Per molt que intenti, per molt que busqui, per molt que provi és impossible contenir 24 dies en un sol post ;perquè no són 24 posts. Son una manera d’entendre i de viure aquestes festes. Cadascú de vosaltres ha aportat la seva visió; única i particular... la seva manera d’entendre i de viure i sobretot les seves ganes de compartir. Qui diu que aquestes festes són tot consumisme? Només cal que reobriu lesfinestres, d’una a una , sense pressa i veureu tot el que hi ha. Fixeu-vos , pareu atenció... veureu que tothom , un dia o altre, un moment o altre ha deixat un comentari recordant els seus Nadals. La majoria són dolços, com la xocolata, i estic segura que s’escrivien amb un mig somriure i certa nostàlgia.

M’ha estat doncs impossible trobar un post a l’alçada, un post que aglutinés tots aquests records i els guardés en una caixeta ben bonica per regalar, perquè regalar un record, un sentiment , una sensació és el que heu estat compartint tots aquests dies, amb els vostres posts, però també amb els vostres comentaris.Tot el que puc fer és guardar tots aquests post en un caixeta, virtual aquesta,i esperar que el Calendari d’advent quedi com un petit record i que quan arribi l’any vinent i s’acosti Nadal torneu a tenir ganes de compartir amb nosaltres aquesta experiència.

Ja només em queda desitjar-vos un BON NADAL i donar-vos les gràcies, a cadascun de vosaltres (Alba, Assumpta, Barce, Carme, El porquet, Joana, Jpmerch, Kweilan, Mariona, MBosch, McAbeu, Rosa i Sargantana). També a tots els que heu passat per aquí al llarg d’aquestes dies. Bones festes a tots i que tots els vostres desitjos es facin realitat.

Ei, no us pensàveu pas que m’oblidaria de la xocolata!