dimecres, 8 de desembre de 2010

Un Nadal a punt de creu...

Unes setmanes abans de que arribin les festes de Nadal, la majoria de revistes de manualitats ja posen “fil a l’agulla” per oferir-nos una colla de propostes per a fer... Com hi ha tantes coses, hem decidit centrar-ho en el punt de creu.Algunes de les manualitats és impossible fer-les amb poc temps i cal preparar-les d’un any per l’altre (o més!!) com poden ser alguns pessebres o jocs de taula. Brodar un naixement o unes tovalles és quelcom que et distreu molt de temps, fas el teu hobby preferit i el resultat final pot ser espectacular.


Però, a part d’obres tan complertes i per les quals s’ha de ser bastant expert, es pot trobar una colla de coses més senzilles, a l’abast fins i tot de les persones que comencen, petits detalls per decorar la llar.


Ens animem a fer alguna cosa? Jo crec que encara hi som a temps!! Vaig trobar aquests detallets decoratius a una revista...

Us poso els gràfics, els podeu imprimir... No cal posar referències de colors dels fils:
- Blanc sobre roba vermella
- Fils vermells sobre teixit blanc: un vermell més fort i un més viu.
- Vermells i blancs sobre roba color beige .
Trieu entre els que tingueu!

Jo ho estic provant!! Aconseguiré acabar-ne algun abans de Nadal? Hauré començat massa tard?

I si heu tingut la paciència de mirar sencer aquest post tan llarg, tant si penseu brodar com no, agafeu una xocolatina que la teniu ben merescuda!!