diumenge, 13 de desembre de 2015

Tercer diumenge d'Advent... encenem la tercera espelma


Mireu!! Ja hem encès la tercera espelma!! Quin caliu que dóna! Apropem-nos que sentirem l'escalfor als nostres cors! Ja sé que em repeteixo, però m'agrada tant veure aquestes petites llums, plenes de vida!!

I què ràpid passa el temps, si sembla que fa quatre dies que començàvem el calendari d'aquest any i ja tenim tres espelmes fent llum i el Nadal ben a prop!

Avui aquest post és conjunt ja que fa uns dies vaig rebre un mail de la RITS en que em deia que havia llegit una frase sobre la pau que li havia agradat molt i afegia que, si encara no tenia decidit el pensament o reflexió que posaria per l'encesa de l'espelma d'avui, podria triar aquella... Efectivament, si algú em coneix una mica sabrà que seria demanar molt que jo tingues les frases pensades amb dies d'anticipació (de fet, estic fent el post a les 00:38 i encara no tinc ni idea de quina xocolatina posaré) així que em va anar de perles!... Bé! he de dir que la frase s'ho val, eh?

Tal com la Rits em va explicar, la va dir el Papa Francesc a Africa: al arribar al camp de refugiats de Bangui “hem de treballar i pregar per la pau, però la pau sense amor, sense amistat, sense tolerància i sense perdó no és possible”.

Per un moment em va fer pensar en frases tipus "jo perdono però no oblido", o en com ens costa estimar tothom, o acceptar les diferències de tot tipus... Si demanem la pau, i volem treballar per a construir-la, hem de saber llimar tot això que la fa tan difícil.

La Rits posava també l'enllaç a l'article on s'explicaven les paraules del Sant Pare. Jo us el poso també, és AQUÍ... i us prometo que no és llarg, val la pena llegir-lo :-)

I ara he d'anar a buscar la xocolatina pitant perquè com passi la MIREIA per aquí es pensarà que m'he oblidat de fer el post i en farà un d'emergència, pobre! Ja sé que faré, el publico ja, mentre vaig a comprar els bombons, per si algú molt ràpid ja entra... però ara torno, eh?

Ja sóc aquí amb els bombonets!!