dimarts, 18 de desembre de 2012

Encara no ho sé II

I aquest cop, si que la Mireia em mata, per que de debò, no sé de que fer-lo. Quan vaig fer l'anterior, vaig pensar que el faria sobre música, però llavors la Mireia, l'endemà, va i el fa sobre això. Ja no puc, i tot plegat, no tinc temps per poder pensar. El cap de setmana, ha estat d'allò més atrafegat, i avui un dia de bojos. Dissabte a la nit, el cotxe, em va deixar tirada a la carretera i no tinc cotxe, jo!!! sense cotxe!!! Que vaig a fer pipí en cotxe!!!! Això, fa que no pugui pensar amb claredat i no tingui temps per fer el post com toca i torni a ser jo, per allò de deixar-ho tot per l'últim moment. De fet, el Nadal, ja és això. Deixar-ho tot per l'últim moment. Aquest any, tot es junta i ja he ajuntat, sants, aniversaris i nadals. No he comprat cap regal. 
Si una cosa té el Nadal, és que cal comprar regals per tothom i encara no he comprat cap. Normalment, em faig una llista amb els regalants i al costat el regal que penso per cada un, no sé si la gent fa això, però jo si, malgrat, sembli un desori organitzatiu, en el fons, sóc força organitzada i em faig llistes de gairebé tot. Encara les faig a paper, però no descarto fer-les en un excel en un futur, amb colorins, per aquestes coses que sense colorins, no és el mateix i si és Nadal, s'escau que hagi molt color i més en època de crisi. Jo tinc una crisi creativa, pels posts del Calendari d'Advent d'enguany. 
Havia pensat, de regals, però, ja està enllestit el tema regals, no dona per gaire més. De pel·lícules, si tingués més temps, podria mirar al google, al youtube. Hi ha moltes de pel·lícules de nadal, a TV3, la nostra, ja en van fer una divendres passat i divendres vinent una altra. Ara, ja no és el mateix, han perdut l'estacionalitat i la setmana passada a La Sexta 3, van fer Los Diez Mandamientos, que no toca, que aquesta és per Setmana Santa!!! On anirem a parar, Déu nos en guard!!! Ara toquen coses, més de l'estil, de Solo en Casa, Que Bello es vivir, Sonrisas y Lágrimas, Siete Novias para Siete Hermanos, Mujercitas i altres així i sense oblidar-nos del Billar a tres Bandes, que ja no fan. El dia de Nadal, no és dia de Nadal, sense Billar a tres Bandes. És com no dinar, galets i canelons el dia següent.
Si algú, en sap més pot dir la seva.
I malgrat, no tenir temps. Perdoneu, que recicli, l'any passat, vaig congelar algunes xocolatines i ara les he tret. No es pot pas llençar i menys menjar!!!
Preneu-ne una, que el ren, va ràpid i per això està mogut a la foto!!!