dimarts, 17 de desembre de 2013

Braç de gitano de nata amb torró de crema cremada

La  meva amiga  i companya  del blog de cuina, la Rosa,   és  a més  a més  la meva pastissera  preferida.  Després  del Nadal passat ens  va  oferir  aquest  reciclatge  de torró.  I ens  ho explicava  així:

A casa el torró de crema cremada o "gemma" no acostuma a sobrar, però l'any passat tenia una barra que començava a rondar per la nevera i l'havia de convertir en alguna cosa que anés a parar al congelador per anar-la degustant de mica en mica o per alguna visita inesperada. Així és que l'he convertit en aquest boníssim  braç de nata. 

Mooolt fàcil! Té la gràcia de que sense cremar-lo ja és com si ho estigués de cremat.

Ingredients:
  • torró de crema cremada
  • nata muntada
Com es fa:
  1. Es talla mitja barra de torró (per qüestions pràctiques).
  2. I s'estira ben fi amb el corró com es veu a la fotografia.
  3. S'escampa la nata per sobre del torró fi.
  4. S'enrotlla a la manera d'un braç de gitano.
  5. Es guarda al congelador fins el moment de servir-lo.
Bon profit!
Jo vaig tallar rodanxetes per servir-lo amb el café.
Són mides molt petites.





I  ara  la xocolata,  de propina...