dilluns, 17 de desembre de 2012

Provant postres

Cada any per sant Esteve tinc tota la familia a dinar a casa, és una feinada, però la veritat es que m'agrada.
Desde fa poc hem instaurat una tradició, al matí, abans d'anar a dinar, pujem una montanyeta que tenim a prop de casa, que es diu la creu de gurb.
així, arrivem a dinar amb més gana!
Jo, com ha de ser, faig canalons per dinar. I gràcies a la thermomix (gran invent) ho faig bastant ràpid.
Però les postres, ai les postres...
cada any intento fer algo diferent, però per fer algo nou, abans ho he de provar.
En Ricard ja està content quan s'acosten aquestes dates, vol dir que provarà molts dolços per saber quin es el que faré finalment.

Aquest any ja m'he decidit. Faré un postre molt lleuger, ja que tothom està embafat despres de tants sopars i dinars, i ala tarda,,,, pastorets!!!

Aquí teniu un tastet de les postres d'aquest any, no son xocolata, però fan bona pinta no?Això sí que fa Nadal!


Com cada any TV3 , i sobretot la gent, fa possible la Marató. Ahir va tornar a  fer un record!  Aquesta sí que és una finestra del calendari d'advent que caldria obrir cada dia.  Per malament que vagin les coses, per crisi que hi hagi al país... la gent és solidària quan la causa s'ho val. I la Marató s'ho val. Cada any molta gent la prepara i la viu amb intensitat i cada any els ciutadans d'aquest país ens hi aboquem. 

Fa uns dies vaig sentir per la radio que  la Marató fa caritat i que són els nostres governants qui haurien de posar-hi els diners que calen per investigar. Estic d'acord amb la segona part de l'afirmació però no amb la primera.  No és caritat, són ganes de que les coses millorin. No és un favor que fem algú que ho necessita, són les fonaments per millorar moltes vides el dia de demà. Encara que l’ investigació mèdica fos una prioritat dels nostres polítics, això   voldria dir que cadascú de nosaltres no pugui aportar el nostre granet de sorra?. Doncs no! Qui mana ha de fer el que l'hi toca però no per això cal que la resta ens en desentenguem.

Moltes gràcies a TV3 per ser capaç de fer  d'un dia com aquest una festa, gràcies als professionals que donen el seu temps i esforç cada any per una causa diferent, gràcies als milers de persones anònimes que hi participen, i també gràcies a tots aquells que hi col·laboren. Crec que aquesta és una iniciativa per la que ens hem de felicitar tots plegats i hem d'estar contents de com responem com a país.


Un bombonet?