dissabte, 3 de desembre de 2011

Uns pessebres molt originals

Ahir, en MAC, ens proposava uns magnífics Mots Encreuats Temàtics dedicats al Pessebre, una tradició que, des de ben petita, he viscut molt a casa, tant a Barcelona, amb els pares i germans, com ja de gran, doncs el seguim fent amb il·lusió procurant que quedi ben bonic.

Ara bé, el Naixement que jo feia és el que típic de figuretes de fang. També n'he vist de plàstic... Suposo que són els que coneixem la majoria. Però avui us volia ensenyar uns Pessebres molt originals que he trobat:

Fet de sorraDe xocolataDe gelDe fustaMarqueteriaDe plastilinaFet amb clics! (o es diu clicks? mai ho he tingut clar)Fet amb ousAmb les figuretes de llana, a ganxetDe patchworkFet amb mistosDues miniatures:
En un didal i dins la closca d'una avellanaEspero que us hagin agradat! I, clar, ara toca la xocolata... i no pensareu pas menjar-vos el pessebre que us he posat en segon lloc!!... Doncs, si heu estat bons i heu arribat fins aquí, podeu agafar una de les figuretes més típiques, un xaiet de xocolata per a cadascú!