dissabte, 20 de desembre de 2014

EL REGAL DE REIS AMB MAJÚSCULES

No començaré com la cançó del Serrat, per que jo no tenia 15 anys, ni em voltaven somnis encara d'adolescent, tot just en tenia quatre i dels somnis d'adolescent encara em faltava molt!

Els reis, em van portar la NANCY, i aquí ja va estar tot fet, reis i aniversaris, ja estaven resolts. La meva primera Nancy, que encara viu, portava el vestit rosa, un de rosa de satí llarg de festa, l'abric de visó blanc i un vestit de punt de color verd poma claret, ah! i els seus postissos i trenes molt hippies. I la meva Nancy, igual que faria jo amb el temps, va anar augmentant el seu vestuari, sants, aniversaris i els reis, postaven sempre vestidets de la Nancy, que jo volia per ella. La meva àvia, li va fer un matalasset per que pogués dormir i descansar. Els reis, un any, li van portar el seu "baul" Nancy viaja por el mundo. I així també podia venir de vacances amb mi.
La família de la Nancy, va anar augmentant i també les seves amistats, que és molt cosmopolita i tenia amigues com ella, però en d'altres colors.


I com que ja m'he entretingut prou jugant avui, una miqueta de xocolta anirà bé pel cervell