dimecres, 26 de novembre de 2014

Estem passant l'escombra!


Hola a tots!

Estem traient la pols i passant l'escombra, que això es reobre en un tres i no res!!

Tot just hem fet la proposta i ja tenim:

- En MAC es reserva tres dies per fer-nos els seus imprescindibles passatemps Nadalencs! (Mac, passa i agafa't els dies que vulguis i els reserves com a "esborranys")
- La RITS s'ha demanat el dia 13 per fer un post... És teu i ben teu, Rits! ;-)
- La CARME també ens ofereix tres col·laboracions! Genial!! El Mateix que en Mac, tu mateixa, entra i agafa els dies que més t'agradin :-)

Apunteu-vos! Demaneu dies!

Com? Que no sabeu de què va?

Doncs bé, ja fa molts anys, la MIREIA va crear aquest blog com si fos un Calendari d'Advent (els típics de les xocolatines que ens van assenyalant el camí fins Nadal) però aquí, en lloc d'un petit missatge, d'un caramel o el que sigui, trobem UN POST: Cada dia un post relacionat amb el NADAL, de mil formes diferents (música, llibres, tradicions, gastronomia, passatemps, manualitats, costums de tot el món, pintures, contes i relats...). Si en voleu fer un, només ho heu de dir i ja està: si voleu us donem "les claus" del blog i el poseu vosaltres mateixos (mirant de respectar els dies que ja estiguin reservats per altres blogaires) o, si voleu, l'envieu per correu a la MIREIA o a mi mateixa i us el posem nosaltres :-)

FIXEU-VOS EN LA PESTANYA "RESERVA DE DIES 2014". MIREU SI HI SOU! ;-)
GRÀCIES! 
VISCA LA CATOS!