dimarts, 2 de desembre de 2014

La llumeta de Nadal


Publicat al 2009 a Relats ConjuntsL’esperit de Nadal ens ha tocat i ahir començava a caminar un nou calendari d’advent. Aquest any una mica apressat , quasi sense voler... un parell de comentaris d’en Pons engegaven la maquinaria. Posts de crida i una resposta espectacular, inesperada. En una setmana tots els dies complets. Un any més és confirma que allò que fa d’aquest blog un lloc especial són les persones.


Comentari a ca l' Assumpta


Em fa il·lusió que aquest blog que va començar com un espai individual  s’hagi convertit en  punt de trobada, en una excusa perquè compartim  i busquem bons desitjos. Un espai on hi cap tothom: creients, ateus, nadalencs de solera i passavolants. . L’ Assumpta va ser la còmplice perfecte, quan al blog era a punt d’apagar-se en va fer revifar la flama.


Cada any intentem  que aquest blog  sigui un projecte comunitari. L’ evolució ha sigut molta des del inicis; de compartir les propostes d’alguns blogger a obrir el blog a tothom. Hem pensat que encara  hi ha un pas més per fer. Un espai més per compartir i aquest és el dia de Nadal. Tradicionalment i com a creadora del blog sempre he tingut l’honor – i el repte- de fer el post de Nadal. L’any passat finalment vaig aconseguir convèncer a l’ Assumpta que amb el seu treball constant  calia que fes un post de Nadal . Aquest any però, i seguint la trajectòria del blog ens agradaria que el post de Nadal,  el de punt i final d’uns dies compartits fos conjunt. Quina millor manera que acabar tots plegats!

Ens agradaria unir en un sol post els nostres desitjos . Us demanem que  si us bé de gust ens envieu un correu amb una frase, unes paraules, un desig que vulgueu compartir amb tots. No cal que  s'hagi escrit cap post per fer-ho, si passeu per a qui i voleu compartir amb nosaltres només cal que ens ho feu arribar. Us estem esperant!!!

Preneu un bombó mentre penseu el desig....


Una caixeta especial per diabètics. A la teva salut, Pons!