dimarts, 11 de desembre de 2012

Croisanets de pasta de full amb sobrassada

Si  algun dia  d'aquestes  festes  que esperem,  voleu  fer  algun aperitiu o algun sopar  de  pica  pica,  us proposo  uns...

Croissanets de pasta de full amb sobrassada:


Ingredients:  
Una làmina rodona de pasta  de full La  cocinera
Un quants  tallets  de sobrassada.
Una micona de formatge  ratllat
Un ou

Talleu la pasta  a triangles  i poseu la sobrassada  a la part de la base.  Ho cargoleu i li doneu forma de croissant.  I els  aneu posant sobre  el mateix  paper vegetal que porta  la  massa.   Els pinteu amb  ou batut  i hi poseu  una mica  de formatge  ratllat  a sobre  (si us  agrada amb  més  formatge  també  n'hi poseu posar  a dins). Uns  10-15  minuts de  forn  a 180º.  Fins que estiguin rossets.

Si  voleu fer més  coses,  la  safata  sencera  que  aquí  es  veu de resquitllada,  les  trobareu  al meu blog de cuina, a:  Pastes  salades

M'encanta  aquest  calendari d'Advent  on hi caben xocolates  com aquestes  ;)