dimarts, 11 de desembre de 2012

Croisanets de pasta de full amb sobrassada

Si  algun dia  d'aquestes  festes  que esperem,  voleu  fer  algun aperitiu o algun sopar  de  pica  pica,  us proposo  uns...

Croissanets de pasta de full amb sobrassada:


Ingredients:  
Una làmina rodona de pasta  de full La  cocinera
Un quants  tallets  de sobrassada.
Una micona de formatge  ratllat
Un ou

Talleu la pasta  a triangles  i poseu la sobrassada  a la part de la base.  Ho cargoleu i li doneu forma de croissant.  I els  aneu posant sobre  el mateix  paper vegetal que porta  la  massa.   Els pinteu amb  ou batut  i hi poseu  una mica  de formatge  ratllat  a sobre  (si us  agrada amb  més  formatge  també  n'hi poseu posar  a dins). Uns  10-15  minuts de  forn  a 180º.  Fins que estiguin rossets.

Si  voleu fer més  coses,  la  safata  sencera  que  aquí  es  veu de resquitllada,  les  trobareu  al meu blog de cuina, a:  Pastes  salades

M'encanta  aquest  calendari d'Advent  on hi caben xocolates  com aquestes  ;)



11 comentaris:

  1. Me'n vaig a esmorzar alguna cosa que m'has fet obrir una gana!!! Si vols la sobrassada ja la porto jo de Mallorca! Per cert, i la pasta la compres feta o la fas també?

    ResponElimina
    Respostes
    1. La pasta la compro feta, porquet. Faig servit pasta de full fresca de la marca "La cocinera" que és rodona i va bé pels croissanets. I per fer les altres pastes, (les de l'enllaç) faig servir al del Mercadona quadrada. Les dues són bones.

      Elimina
  2. no se perquè però ara tinc gana!

    ResponElimina
  3. ho provaré segur, quina pinta!!! i sembla fàcil.
    mmmmm.... coulants... quina debilitat!

    ResponElimina
  4. A mi també m'ha fet venir gana la bona pinta d'aquests croisanets!! :-))

    ResponElimina
  5. El Porquet se m´ha avançat, et volia dir que si vols sobrassada mallorquina, pots comptar amb ella. ;)
    Tenen molt bona pinta, i els xocolatets...ummm ara no puc dir res més que tinc la boca plena i fa mal parlar!

    Aferrades!

    ResponElimina
  6. Aaaaai, com la meva germana vegi tot això!! ;-)) I dic "tot" perquè... ja heu clicat l'enllaç? Quina passada de coses bones :-DDD

    Oooooooh!! Agafo xocolataaa!! Mmmmmm :-)))

    ResponElimina
  7. Ummmmmm!!!! En faré per les festes!!!
    Que bo tot!!!!

    ResponElimina
  8. Quina bona cara, no sé si m'agraden més els croisanets o els coulants.

    ResponElimina
  9. Carme, he anat a comprar i he comprat de la marca "La cocinera" la massa per fer empanades, creus que també es pot fer, és per provar-ho, o no!!!! Mira que he dubtat, en fi, "més es va perdre a la guerra", com deia la meva àvia!!!(aquesta podria anar bé, al post del XeXu)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, Dafne, per provar-ho... ja ens explicaràs el resultat.

      La pasta de full queda molt lleugera, la d'empanades és més massissa... ja ens ho diràs!

      Elimina

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!