Croisanets de pasta de full amb sobrassada
Si algun dia d'aquestes festes que esperem, voleu fer algun aperitiu o algun sopar de pica pica, us proposo uns...
Croissanets de pasta de full amb sobrassada:
Ingredients:
Una làmina rodona de pasta de full La cocinera
Un quants tallets de sobrassada.
Una micona de formatge ratllat
Un ou
Talleu la pasta a triangles i poseu la sobrassada a la part de la base. Ho cargoleu i li doneu forma de croissant. I els aneu posant sobre el mateix paper vegetal que porta la massa. Els pinteu amb ou batut i hi poseu una mica de formatge ratllat a sobre (si us agrada amb més formatge també n'hi poseu posar a dins). Uns 10-15 minuts de forn a 180º. Fins que estiguin rossets.
Si voleu fer més coses, la safata sencera que aquí es veu de resquitllada, les trobareu al meu blog de cuina, a: Pastes salades
M'encanta aquest calendari d'Advent on hi caben xocolates com aquestes ;)
Croissanets de pasta de full amb sobrassada:
Ingredients:
Una làmina rodona de pasta de full La cocinera
Un quants tallets de sobrassada.
Una micona de formatge ratllat
Un ou
Si voleu fer més coses, la safata sencera que aquí es veu de resquitllada, les trobareu al meu blog de cuina, a: Pastes salades
M'encanta aquest calendari d'Advent on hi caben xocolates com aquestes ;)
Me'n vaig a esmorzar alguna cosa que m'has fet obrir una gana!!! Si vols la sobrassada ja la porto jo de Mallorca! Per cert, i la pasta la compres feta o la fas també?
ResponEliminaLa pasta la compro feta, porquet. Faig servit pasta de full fresca de la marca "La cocinera" que és rodona i va bé pels croissanets. I per fer les altres pastes, (les de l'enllaç) faig servir al del Mercadona quadrada. Les dues són bones.
Eliminano se perquè però ara tinc gana!
ResponEliminaho provaré segur, quina pinta!!! i sembla fàcil.
ResponEliminammmmm.... coulants... quina debilitat!
A mi també m'ha fet venir gana la bona pinta d'aquests croisanets!! :-))
ResponEliminaEl Porquet se m´ha avançat, et volia dir que si vols sobrassada mallorquina, pots comptar amb ella. ;)
ResponEliminaTenen molt bona pinta, i els xocolatets...ummm ara no puc dir res més que tinc la boca plena i fa mal parlar!
Aferrades!
Aaaaai, com la meva germana vegi tot això!! ;-)) I dic "tot" perquè... ja heu clicat l'enllaç? Quina passada de coses bones :-DDD
ResponEliminaOooooooh!! Agafo xocolataaa!! Mmmmmm :-)))
Ummmmmm!!!! En faré per les festes!!!
ResponEliminaQue bo tot!!!!
Quina bona cara, no sé si m'agraden més els croisanets o els coulants.
ResponEliminaCarme, he anat a comprar i he comprat de la marca "La cocinera" la massa per fer empanades, creus que també es pot fer, és per provar-ho, o no!!!! Mira que he dubtat, en fi, "més es va perdre a la guerra", com deia la meva àvia!!!(aquesta podria anar bé, al post del XeXu)
ResponEliminaDoncs sí, Dafne, per provar-ho... ja ens explicaràs el resultat.
EliminaLa pasta de full queda molt lleugera, la d'empanades és més massissa... ja ens ho diràs!