dimarts, 17 de desembre de 2013

Braç de gitano de nata amb torró de crema cremada

La  meva amiga  i companya  del blog de cuina, la Rosa,   és  a més  a més  la meva pastissera  preferida.  Després  del Nadal passat ens  va  oferir  aquest  reciclatge  de torró.  I ens  ho explicava  així:

A casa el torró de crema cremada o "gemma" no acostuma a sobrar, però l'any passat tenia una barra que començava a rondar per la nevera i l'havia de convertir en alguna cosa que anés a parar al congelador per anar-la degustant de mica en mica o per alguna visita inesperada. Així és que l'he convertit en aquest boníssim  braç de nata. 

Mooolt fàcil! Té la gràcia de que sense cremar-lo ja és com si ho estigués de cremat.

Ingredients:
  • torró de crema cremada
  • nata muntada
Com es fa:
  1. Es talla mitja barra de torró (per qüestions pràctiques).
  2. I s'estira ben fi amb el corró com es veu a la fotografia.
  3. S'escampa la nata per sobre del torró fi.
  4. S'enrotlla a la manera d'un braç de gitano.
  5. Es guarda al congelador fins el moment de servir-lo.
Bon profit!
Jo vaig tallar rodanxetes per servir-lo amb el café.
Són mides molt petites.





I  ara  la xocolata,  de propina...


10 comentaris:

  1. Per primera vegada (i sense que serveixi de precedent) deixo la xocolata a banda. M'emporto un parell de talls d'aquest braç de gitano per esmorzar. :-))

    ResponElimina
  2. Ho trobo una idea genial, té molt bona pinta,
    però com m'agraden poc el dolços de Nadal,
    si no et fa res pas directament a la xocolata. ;)

    Aferradetes i bon dia!!

    ResponElimina
  3. Heu de posar un avís al principi que no es un post apte per diabètics

    ResponElimina
    Respostes
    1. I amb torró sense sucre?
      I si només n'agafes un trosset petitó? :-)

      Elimina
  4. que bo!!! se m'està fent la boca aigua!

    ResponElimina
  5. Quina cosa taaaaaaaaaan bona!! :-DDD

    Es fa la boca aigua només de pensar-ho hehehe

    ResponElimina
  6. Una gran idea, que a més, es pot menjar. Què bé!

    ResponElimina
  7. No se m'hagués acudit mai. Quina bona idea! No m'agrada la nataper tant ... xocolata!!!!

    ResponElimina
  8. Doncs pinta molt be la veritat, haurem de provar

    ResponElimina
  9. Quina bona pinta!!!! Felicitats a la Rosa per crear-lo i gracies Carme per compartir-lo. Provaré de fer-lo passat festes :)

    ResponElimina

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!