il luminats

Porto tota la setmana parlant d'inspiració nadalenca, d'arbres de Nadal, del senyor gordo de vermell i encara no havia parlat d'un clàssic entre els clàssics: les llums de Nadal . El que fa uns anys era una pràctica habitual i que a tothom agradava, ara és un generador de polèmiques considerables. Que si enllumenem massa, que sí poc. Que si hi ha massa contaminació lumínica, que sí per 3 setmanes no ve d'aquí,que el problema el tenim tot l'any.

Com que hi ha gustos per tothom, us faig diverses propostes perquè , si encara no heu adornat casa vostra, prengueu idees.

Si sou sostenibles i voleu fer esport, aquí teniu la proposta de l'ajuntament de Barcelona, gasta com una bombeta e 100W i funciona amb anergia animal, o sigui pedalant!


Si l'ecologia us importa un pito . aquí teniu altres propostes.

Si teniu bon rotllo amb els veins





Si sou més tranquil·lets







Comentaris

  1. Si sembla la feria de abril!. El carrer de casa, com que els llums de nadal els paguen els botiguers i són uns garrepes fa anys que no en posen, però no et pensis que en calen, perque amb la quantitat de semàfors que tenim de l'últim cop que van remodelar el passeig, sembla que llums de nadal en tenim tot l'any, això si, només en tres colors! Hi ha a prop de casa un balcó com aquests videos, intentaré fer-li la foto.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars