L’ invasió

Ja són aquí, ja han arribat... tothom els mira, els assenyala però a mesura que passen les hores, els dies... ens hi acostumem i ja ni ens adonem que estan entre nosaltres. Quan la seva presència ja no et crida l'atenció, quan la seva vermelló no t'espanta, quan ja no aixeques el cap i mires enlaire esglaiat. Quan succeeix això ja et pots donar per perdut. Els Papes Noëls són aquí , envaeixen finestres i balcons, aparadors i carrers, centres comercials , ja estan entre nosaltres. Fugiu si podeu, correu tant ràpid com sigueu capaços, agafeu el tió de Nadal salveu-lo. Recordeu en la vostra memòria els versos per repetir-los sobre la cadira. Canteu el 25 de desembre, fum,fum, fum i no el Merry Christmas...Salveu al pessebre, als reis, a l'escudella i la carn d'olla, als canelons . Recordeu-vos de fer bromes pels Sants Innocents i de buscar l'home dels nassos, de moure cada dia els reis cap a la cova i de posar el nen Jesús la nit de Nadal al pessebre. Correu ara que encara tenim memòria no ens deixem envair pels Pares Noëls vermells de la Coca cola, pels rens i els trineus, els mitjons vermells a l 'arbre. Correu, correu!


Si no em creiu mireu com és Pare Nöel, mireu, mireu!


I tot això ho dic jo , que faig un calendari d'advent. Apa, quin morro que tinc!


Comentaris

  1. Dons que vols que et digui, com a republicana convençuda que ets t'hauries de repensar el tema dels reis i que es fes un referendum a veure si hem de mantenir els reis o potser derrocar-los i posar el pare Noel.

    ResponElimina
  2. A casa meva els reis i totes les figuretes del pessebre caminen soles, això si, només hi ha una condició per que passi, no es poden tocar ni moure de lloc. Pares Noëls psicòpates que s'enfilen pels balcons com a delinqüents!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars