Algú sap què és això? Extra de Nadal!

Ja fa un prop d'un any que vaig recordar que, en un grup d’Internet on entrava, havia fet un joc d’endevinar imatges vistes d’una forma “diferent” (o de molt a prop, o des d’un angle una mica estrany...) i llavors vaig provar de fer-ho al meu blog. Les vostres respostes van ser tan divertides que vaig pensar convertir-lo en quelcom mensual.

Casualment, la MIREIA, líder de la Classificació a falta tan sols d'una jornada, és la ideòloga i mestressa d'aquest blog i m'ha convençut de fer un post "Imatge Misteriosa Extra Nadal"... Aprofiteu-vos, que ella no pot participar!! ;-)


Ah!! Evidentment, aquest "Extra" no compta per la classificació general dels Jocs Ordinaris...

Com a pista us diré que la imatge està una mica distorsionada. El premi serà ració doble de xocolatina... i la solució la publicarà la MIREIA al proper post. Sort!!

Així doncs, us pregunto... ALGÚ SAP QUÈ ÉS AIXÒ?



I si heu sigut bons i esteu participant, ja podeu agafar la xocolatina d'avui... Qui guanyi, podrà agafar-ne dues vegades.

Comentaris

  1. Jo hi veig la teulada del portal d'un pessebre! :-))

    ResponElimina
  2. Volia aprofitar que era el primer! :-))

    Ara, ja més tranquil, puc dir que em sembla una molt bona idea aquest "entrenament nadalenc" de l'últim Què és això? (almenys l'últim de l'any :-D) que ja esperem en candeletes.

    Per cert, no sé si ho encerto o potser m'he deixat influir massa per l'ambient del blog?. Sigui com sigui m'emporto la xocolatina! :-D

    ResponElimina
  3. Jo ho sé del cert, per això no cal que digui el que és. Però sí que és quelcom entranyable. :)

    ResponElimina
  4. No en tinc ni idea....digui el que digui em quedaré sense xocolatina...sóc una negada per encertar...diré que pot ser el bressol del nen Jesús?

    ResponElimina
  5. ELFRI!! Tothom que passa per aquí pot agafar xocolatina... i tant que en pots agafar una, que te la tens ben merescuda :-) Es tracta de jugar! :-))

    "Les normes de la xocolatina" ja ho diuen "si heu sigut bons i esteu participant, ja podeu agafar la xocolatina d'avui... Qui guanyi, podrà agafar-ne dues vegades" :-))

    ResponElimina
  6. Torno a donar les gràcies perquè em fa gràcia ....jejeje

    ResponElimina
  7. Ho he mirat al dret, de costat, cap per avall, de gaidó, a l'inrevés, de cua d'ull, de calbot, fins i tot m'hi he pujat a la bici… i sempre em sembla el mateix: és un ijoquèsé. Agafe la xoco que m'ho he currat molt.

    ResponElimina
  8. Pobreta MIREIA... però pots agafar xocolatina (en pots agafar les que vulguis hehehe)

    I tant que t'ho has currat, VICICLE!! Agafa, agafa xocolata!! ;-))

    Hehehehe Ma. VICTÒRIA... la solució sortirà d'aquí poc més d'una horeta ;-))

    ResponElimina
  9. :-))) Encert a la primera. M'emporto l'altra xocolatina que em toca.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars