Decora casa teva

Com porteu la decoració de casa vostra? Bé? Encara no heu fet l'arbre! Jo tampoc J Però no volia dir la casa real sinó la virtual. Igual que engalaneu casa vostra amb una arbre, un pessebre , el cagatió i el balcó amb un Pare Noel penjat (valga'm déu! Vegeu explicació) també caldrà engalanar el blog. O pensàveu deixar-los així, sense celebrar el Nadal, ell que és la vostra segona casa, que us acompanya cada dia, que rep als vostres amics quan hi sou i quan no hi sou... home! Ni parlar-ne! Una mica de responsabilitat! Tampoc cal que ens passem i posem llumetes i garlandes a totes bandes però una mica d'esperit de festa no fa nosa. Perquè la cosa no se us faci feixuga us proposem un parell d'idees que potser un faran el pes: fàcils de fer, sense complicacions i no massa exagerades .

  • Us agrada la neu? Que us sembla si neva al vostre blog... una neu petita gens molesta, molt suau que ni tant sols faci fred. Si sou més expansions i preferiu que nevin altres coses... també podeu trobar-les aquí. En aquest blog us permetrà fer-ho d'una forma fàcil i senzilla.
  • Sou més de números. No cal nevar-ho tot però un comptador petitet que us recordi quan dies falten perquè el tió faci de les seves. Aquí en podreu triar uns quants.
  • Sou la bomba i voleu tenir TOT EL BLOG DE NADAL. Feu com si anéssiu a l'Ikea i redecora el teu blog. Unes quantes plantilles perquè podeu fer un canvi de look temporal sense perdre-hi massa hores.
  • No en teniu prou? I l'ordinador. El vostre amic inseparable. No ens hem oblidat d'ell. Uns quants fons de pantalla perquè també visqui el Nadal al seu disc dur


No en teniu prou, l'esperit de Nadal us ha posseït i teniu ganes de més coses, doncs participeu al Joc de Nadal de Tu mateix llibres, però correu només teniu temps fins al dia 15. Si encara no esteu farts de Nadal, em sembla recordar que hi havia un blog, sí un blog especial de Nadal, un que demanen col·laboració i que estan encantats que el visitin i que els hi expliquin cosetes sobre el Nadal de cadascú, d'ara i d'abans. El podeu trobar aquí.



Si heu sigut bons minyons i heu llegit i clicat alguns enllaços preneu la vostra xocolata.



Si us ha envaït l'esperit del Nadal i ens envieu una col·laboració., preneu-ne una caixa.


Comentaris

  1. Hehehe MIREIA!! Ets una crack informàtica!! He fet nevar mini "ninots de neu" i petits arbres de Nadal :-)) Els fons de pantalla són xulíssims!!

    Ah, com a mi aquest blog m'agrada molt i alguna col·laboració hi faig, agafo una capsa sencera!! :-))

    ResponElimina
  2. He de reconèixer que a casa, la real, la decoració nadalenca s'ha anat fent més petita a mesura que nosaltres ens anàvem fent més grans.
    En quant a la virtual, doncs no m'ho he plantejat mai i de moment no m'animo a fer-ho però no es pot dir mai que d'aquesta aigua no en beuré. :-))

    Tot i així, i pels mateixos motius que l'ASSUMPTA, també m'emporto la capsa dels bombons. :-DD

    ResponElimina
  3. El pessebre no falta mai a casa. Això sí, la data en que el posem varia i encara més la data en que el desem. En quant a la decoració del blog, bé, algú m'hi ajudarà, no?. :)

    ResponElimina
  4. Assumpta , així que has fet nevar mini ninots de neu hehe! Home, una col·laboració , una col3laboració no fas... que jo sàpiga ets la mitat de l'administració eh? I sort n'he tingut que sinó.
    Mc: Home a casa molt molt no decorem però l'arbre i quatre garlandes, sí. I tant que t'meportes la caixa de bombons

    Josep Lluís: A nosaltres ens passa al mateix amb la data de treure l'arbre.. Costa posar-lo però treure'l....

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars