La Marató de TV3 i solució del sudoku d’ahir

Durant tots aquests dies que fa que funciona el calendari d'advent hem explicat una gran quantitat de tradicions , tant nostres com foranies. Hi ha tradicions que fa segles que ens "persegueixen" i altres que són més recent, el calendari d'advent a les nostres contrades n'és una. Una altre tradició genuïnament nostre i que fa uns anyets que ens acompanya és la Marató de TV3. Per si algú , cosa molt improbable, no sap que és; la Marató es tracte d'un recollida de fons per una bona causa que fa un cop l'any la televisió pública catalana.

La Marató fa anys que ens acompanya, exactament 18, i cada any té la mateixa força. Normalment aquest tipus de programes els trobo cursis i de mal gust. Exploten la sensibleria més fàcil i a més no me'n fio. La Marató és diferent, si més no jo l'hi veig. Trobo que fan una gran feina, no únicament de recaptació de fons, sinó de divulgació d'una manera propera però rigorosa, sense caure en la llagrimeta fàcil però sense deixar de banda els sentiments. A la seva pàgina web podeu trobar tota d'informació d'aquesta Marató i les anteriors.


Si voleu participar en la Marató d'aquest any teniu molts sistemes : donació directe, participació en activitats populars o la compra del llibre de la Marató ( el CD, ja no hi sou a temps)



  -*-*-*-*-*-*-*-*-

 

La solució de sudoku d'ahir la podeu trobar aquí, en Mac va ser el primer. Per tots els que vareu jugar amb el sudoku d'ahir i els que avui heu tingut l'humor de llegir un post seriós en diumenge... la xocolata



 

Comentaris

  1. Totalment d'acord, MIREIA, la Marató de TV3 és un programa rigorós, seriós i que demostra que els catalans som persones molt, molt solidàries.

    Aprofito per posar un enllaç... La Verònica (companya de classe d'anglès i bloguera que em va passar informació pel post de la casa del Pare Noel) és membre d'una Associació de Manualitats. Aquest any han estat treballant i han fet moltes coses que demà, a TERRASSA, posaran a la venda, a Benefici de la Marató de TV3:

    http://lascosasdevero.blogspot.com/2010/12/maraton-tv3.html

    Ni ella ni jo hi podrem ser, però allí tindrem la meva germana "d'enviada especial" :-))

    M'agrada que en aquest calendari hi hagi un post dedicat a LA MARATÓ!! :-))

    ResponElimina
  2. He pispat un post del blog de l'Associació aquesta que us dic. A les fotos es pot veure part de les coses que estan preparant, ja en paquetets amb el logo de la Marató :-))

    http://ascatmantex.blogspot.com/2010/10/preparant-la-marato-preparando-la.html

    ResponElimina
  3. Penso el mateix que tu de la MARATÓ. A diferència d'altres "shows" que es munten aquests dies i que, almenys a mi, no em donen gaire confiança, LA MARATÓ DE TV3 és un esdeveniment de solidaritat, de feina ben feta i de rigor que ens ha de fer sentir orgullosos.

    ResponElimina
  4. LA MARATÓ de TV3, és una mostra més del que podem arribar a fer els catalans quan tenim al davant un objectiu engrescador pel que val la pena lluitar.:)

    ResponElimina
  5. Ja podeu estar orgullosos, no sols de la Marató, sinó de la vostra televisió pública. Seguisc la Marató quasi des del seu començament, efectivament aconsegueixen un no sempre fàcil equilibri entre dignitat informativa i exposició pública de sentiments privats. Felicitats. El post molt adient.

    ResponElimina
  6. doncs si, la Marató de tv3 ja és una cita més del nostre advent. És increïble el que s'arriba a moure.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars