Benvinguts al Calendari d' Advent 2011

Demà comença el Calendari d'Advent d'enguany. Alguns de vosaltres ja haureu passat per aquí d'altres anys però per els que és el primer any que hi sou us explico com funciona. El blog del Calendari d'Advent és un blog que vaig crear al 2007 com un divertimento, una manera  entretinguda per anar fent via cap al Nadal. Aquest mateix blog es va tornar a obrir per Nadal del 2008 però amb més pena que glòria. No sabia massa bé què escriure sense repetir-me i no trobava res d'interessant per explicar. Al 2009 el calendari ja no es va obrir. Al 2010 les coses canviem molt, embolico a l'Assumpta com aquell qui no vol la cosa i el blog pren un altre caire : més participatiu, divertit ... amb més alegria, vaja! 

Totes aquestes peripècies per arribar on som ara: al Calendari d'advent 2011. Aquest any, després de consultar-ho amb l’Assumpta vaig escriure un post crida al blog a veure si trobàvem blocaires amables i amb ganes de col·laborar i mira per on, n’han sortit uns quants. Així doncs, aquest any som més colla, passem dels 10, i el calendari tindrà personalitats múltiples cadascuna amb la seva visió del Nadal. Espero que us ho passeu bé i que cada dia passeu per aquí a obrir la finestreta i menjar-vos la xocolatina. Si un dia no arribeu a temps, no us preocupeu podeu fer un cop d’ull a les finestres que ja tenim obertes anant a la pàgina del 2011. Només em queda dir-vos fins demà i 

BON ADVENT!!!



Comentaris

  1. Bon Advent, Mireia!! ;-)) Això ja està en marxa!!

    ResponElimina
  2. Doncs jo us seguiré!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Doncs això, MOLT BON ADVENT i dir que m'agrada molt ser dels qui (com posa aquí al costat) "emboliquem els regals". :-))

    ResponElimina
  4. Ei ei ei, però un moment, un moment... ordre! L'Advent va començar diumenge passat! (o és que a cada país comença en dates diferents??)

    ResponElimina
  5. No sé si emboliquem regals, però ens has ben embolicat.

    Una esquizofrenia paranoide serà aquest any!

    ResponElimina
  6. Prepareu-vos que ja comencem. Benvinguts a tots!
    Gemma, Ferran, rits.. si us animeu encara queden 4 dies per buits per fer un post

    ResponElimina
  7. Bon Adveeeent, amb moooolt retaaaaard, però ja estic començant a barrinar el meu post! (només en podré fer un, però m'hi esmerçaré tant com pugui)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars