Nadales

I és que quan vaig veure el Calendari d'advent, no ho vaig pensar, vaig enviar el missatge a la Mireia, apunta'm els dos dies que queden, així, de rauxa i sense cap seny, i quins dies eren, els 4 i el 5 i ho estava dient el dia 1, si no es pot anar així i amb el que a mi em costa escriure i pensar de que ho faig. Cada any em queden menys temes per triar i aquest així sense temps de preparar res, per que no tinc temps de sortir a fer fotos ni de res. El de demà ja veurem com surt i de que parlo. I és que enguany, no tinc temps per res.

I avui, parlem de música nadalenca, o escoltem música nadalenca. Sí, ja ho sé, tots tan guapos en tots els vídeos menys el senyor dels Pogues, però aquest home era així de guapo!. I si ja teniu una edat com jo, el de Wham, que m'ha costat molt de trobar, us posarà nostàlgics amb "hombreres" i esquís que eren de colors "fosforitos". I de ben segur, que si hagués buscat hauria trobat alguna nadala cantada pel Manolo Escobar, que alcelsia, però ja no tinc temps i potser també però més difícil pel Lou Reed, per retre un tribut als que han traspassat enguany.

Ja ho veieu, de música nadalenca o altrament dit nadales, hi ha de tots tipus i per tots els gustos i triar i remenar.














Comentaris

  1. Ja tens raó, ja, n'hi ha per a tots els gustos... ara vaig a escoltar-les totes, mentre bloguejo... ;) gràcies per la selecció.

    ResponElimina
  2. M'encanten aquests videos.... especialment el de Wham, i el Robbie Williams m'ha fet gràcia . Però ten falten dos: el de la Mairah Carey el de Quan somrius... uns clàssics. hehe
    I la xocolata?

    ResponElimina
  3. Una sel·lecció ben variada, certament. :-))

    ResponElimina
  4. heheh! La del Robie Williams m'ha agradat molt!

    ResponElimina
  5. Hem quedo amb la del senyor Williams, es el que toca més a la meva generació

    ResponElimina
  6. jo em quedo amb last christmas......m'encanta

    ResponElimina
  7. Aaaaai, JOANA, perdona que arribi tant tard!! Menys mal que ja he vist el d'avui (he fet unes passades ràpides) i en veure el títol m'he adonat que tampoc passava res per veure'ls (sentir-los) tots seguits d'una tacada ;-))

    Jo adoro White Christmas... en tinc (ma germana me les buscava i gravava en una cassette) un munt de versions diferents...

    Vaig a escoltar aquestes mentre passo uns escrits. Segur que m'ho faran més fàcil ;-)

    Mmmmm... i no tenim xocolata??

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars