Passatemps Nadalencs - 3


Ja s'ha convertit en una tradició catosfèrica que quan arriben aquestes dates es posi de nou en marxa aquest blog que ens convida a participar de l'ambient nadalenc. I, com he fet en anys anteriors, jo m'he apuntat a aquest convit preparant-vos per a aquest CALENDARI D'ADVENT 2013 uns passatemps com els que us ofereixo al XAREL-10 però diferents. :-)

Enguany us presento una ESLLAVISSADA DE LLETRES on haureu de recompondre el text que estava escrit a la graella abans de que les lletres que el formaven llisquessin fora d'aquesta. Per sort, les lletres s'han mantingut sota la mateixa columna que ocupaven i només s'han barrejat pel que fa a les files, així que suposo que no us costarà gaire tornar a ordenar-les.

A més, i per ajudar-vos una mica més en aquesta tasca, us puc dir que el text que busquem l'he extret del COSTUMARI CATALÀ de Joan Amades i que es refereix al tema nadalenc que ens mostra la fotografia que acompanya el passatemps.

Espero que us hi divertiu una estona i mentre l'intenteu solucionar podeu endolcir la feina agafant alguna d'aquestes xocolatines. :-))


Comentaris

  1. Jo començo agafant una xocolatina o sinó no tindré força per fer l'Esllavissada hehehe...
    Mmmmm... sense cap pista de moment...

    ResponElimina
  2. MAC, la setmana passada vas posar unes pistes de seguida... Que en podries posar alguna? ;-)

    ResponElimina
  3. ASSUMPTA: No vas ser tu la que la setmana passada em va dir que no corregués tant a donar pistes? :-DDD
    De totes maneres, és clar que puc donar-vos-en alguna. De fet, dues. Us regalo dues paraules que surten al text.
    La primera, com sempre, ens la dóna la imatge. Veiem uns nens que estan cantant i allò que estan cantant és la 3a paraula de la 1a fila.
    La segona no surt en aquesta imatge però sí en la del passatemps anterior i és una de les que també us vaig regalar com a pista. En aquesta ocasió serà la 4a paraula de la 3a fila.
    Sort!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És que ja no sé què dic... :-DD

      Abans d'ahir vaig aconseguir imprimir i vaig estar la tira d'estona imprimint cosetes per les postals de Nadal (un cop imprimeix, llavors ja va bé) Doncs au, ara ja no torna a anar... És punyetera! Segur que és del Real Madrid!

      Elimina
    2. Ep, ep, sembla que va!! (L'he apagat i tornat a engegar... què ridícul!)... ara tindrem un problema perquè vaig acabar la tinta negra... ho hauré d'imprimir en color taronja o així (ara està "configurando el producto")

      Però... què fa ara?... Ara "depura la página web"?... això no ho havia fet mai...

      I he d'imprimir també el d'ahir... que la CARME ja en té un tros...

      Ah, ara "no se puede crear la carpeta. Datos del programa"...

      A que vosaltres no us ho passeu tan bé per imprimir? :-P

      Elimina
    3. "Jastà" Ho he imprès en verd-mig-tardorenc... queda moníssim. M'ho guardaré per ensenyar-t'ho algun dia ;-)
      A veure si, per l'altre cantó, puc imprimir el d'ahir...

      Elimina
  4. També començaré per les xocolatines, si me'n surt tornaré!!

    Aferradetes:)

    ResponElimina
  5. Veig que la cosa no avança (en MARTÍ ha degut marxar de vacances de Nadal ;-D). Així que faré com la setmana passada i us ajudaré una mica regalant-vos la primera fila i a més hi afegeixo un parell de paraules de la segona. El text comença així: De les nadales que formen el.... Sort!!

    ResponElimina
  6. Vale, ara m'hi poso!, Ahir varem estar tot el dia de compres!. La Mireia diu que ho sent, que està fent les postals de Nadal i aquesta tarda mirarà tots els posts pendents

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eeeeeeeeeeeeh!! MARTÍ, que a tu et tenia jo segrestat en un lloc segur, sense ordinadors ni papers ni llapis!! :-P En MAC ha vingut a alliberar-teeeeeee!!

      Elimina
    2. La Mireia M'ha vingut a salvar i ja tinc la feina feta.

      https://lh6.googleusercontent.com/-GwpYLjd7DH8/UrcK6Wi9b3I/AAAAAAAAFxM/rKRo--8vpsg/w519-h714-no/escanear0001.bmp

      Elimina
  7. ASSUMPTA, tenies segrestat a en MARTÍ però ni tu ni ningú més ho ha aprofitat per avançar en la solució. :-P
    I una vegada "alliberat" és ben normal que s'hagi posat a la feina i, com sempre, de manera brillant. Felicitats MARTÍ, aconsegueixes el hat-trick dels passatemps d'enguany. Una fita que encara es pot millorar perquè, si vols anar cap el pòquer, et convido que demà dimarts passis pel XAREL-10 on publicaré el quart passatemps nadalenc. :-))

    Un convit que, evidentment, us faig extensiu a tots. Mentrestant podeu aprofitar per repassar aquest, aquí teniu la SOLUCIÓ per si voleu comprovar-la.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mac, quan torni de treballar li dic.. que entre setmana va liat . El primer vaig interntar-ho. La veritat ´s que o he mirat la solució de cap i no descar-t'ho posar-m'hi però a mi em costa una barbaritat i ell va fent va fent i els acaba.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars