...preparant el Nadal...

Sí, el Nadal per fi està arribant. Encara que les temperatures no són les de tardor, que tots els qui ens estimem no han arribat encara perquè estan lluny estudiant, i d’altres que van tenir que deixar-nos, encara que el desig de la celebració és, cada any que passa, una mica més petit, l’arbre no es dona per vençut i regna a la nostra llar. Ens agrada posar-lo perquè és el protagonista d'aquestes festes i penjar objectes decoratius fets per nosaltres com aquestes boles de patchwork. El vermell i el platejat creen una atmosfera acollidora plena de llum i color. 


 





Per fer aquestes boles de patchwork es necesita:

  1. Dos retalls de roba de diferents dissenys de nadal
  2. Una bola de porexpan
  3. Cinta de color
  4. Agulles de cap
  5. Tisores 
  6. Ganivet
Es fan 4 talls iguals a la bola de porexpan d'un centímetre de fons. Es retalla la roba en forma de rombe i es va col·locan dins d'aquests talls. La cinta ens servirà per disimular-los i es claverà amb agulles de cap perquè no es mogui. S'acabarà amb un llaçet al cap de munt per poder-les penjar. 

Desitjo que us agradi.



 Bon profit.


Comentaris

  1. Però què original!! :-) Mai se m'hauria ocorregut que, sense enfilar una sola agulla, es poguessin fer unes boles amb roba de patchwork i que quedés tan ben acabat, tan polit i tan maco! Una idea molt xula!

    I deixeu-me presumir una mica de família... per tots els que anireu passant per aquí: L'Anna és una preciosa noieta, filla de la Carme, la qual és germana de la Cristina, que és la dona del meu germà i mare dels meus nebots (va, si no us ha quedat clar, ho podeu tornar a llegir hehehe). Són les autores del Blog Filats de mar.

    Aquest calendari el fem cada any, així que "quedeu fitxades" (ara ja teniu la clau i ja sabeu programar els posts) :-) Cada dia un article diferent de temes ben variats... Passeu i deixeu-nos comentaris! (Podeu veure els posts dels dies anteriors ja sigui a través de la pestanya 2014 o clicant damunt de "missatges més antics"

    Ah! I com ja fa molta estona que no menjo res i jo sempre tinc gana... em ve mooooooolt de gust un trosset d'aquest pa de pessic de xocolata, que té una pinta deliciosa! Mmmmmm

    ResponElimina
  2. ohhhh que boniques i fàcils de fer!!!!!!! Amb aquests si que m'atreveixo! ;)

    ResponElimina
  3. Encara que la presentació de l'ASSUMPTA sembla l'enunciat d'un dels meus enigmes :-DD, em sembla que ho he acabat entenent.
    Benvingudes a aquest blog i felicitats pel post. No m'atreveixo a fer-me jo mateix la decoració (coneixent-me segur que si ho provés resultaria, com a mínim, poc decorativa) però això no impedeix que reconegui que queda molt i molt bé en aquestes fotos que ens ensenyeu. :-))

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies a tots. Ja estem quedem fixades.

    ResponElimina
  5. Les fotos son de casa teva? Vius en una casa o en un catàleg d’interiors? :P

    PD: Jo també he flipat amb la presentació de l’Anna feta per l’assumpta xD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Atencioooooooó!!! En PONS ha flipat amb un comentari meu!! Oeeeeeeeeee oeeeee oeeeeeeeeeeee :-DD

      Marquem el dia al calendari!! :-)))

      Elimina
  6. uauuu, quines coses sabeu fer!

    I el pastisset, és un browni (o com s'escrigui?) algú té la recepta? fa una bona pintaaaaa...

    ResponElimina
  7. GRÀCIES per compartir!!! Ho provaré!!!

    ResponElimina
  8. caram de vegades les coses són més senzilles del que semblen.......però encara serà més fàcil menjar-se la coca...segur

    ResponElimina
  9. Molt xules, ja veurem si les sabrem fer tant bé...

    ResponElimina
  10. Molt xules! No se m'hagués passat mai pel cap com es feien. Tot i que no cal cosir segueixo creient que cal ser manetes per fer-ho. Un trosset de browni abans de sopar

    ResponElimina
  11. Doncs no sembla molt complicat i queda molt maco.

    N'agafo un trossiu que té una pinta!! ;)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars