Nadal

Un any més arribem a la última finestra del calendari d'advent. Com cada any hem tingut de tot, som gent molt diversa la que ens trobem aquí cada desembre : creients, no creients, descreguts . Tots tenim la nostra manera de fer i de viure els blogs; tenim els constants i incansables, els gamberros, els que passen de tant en tant, els "superficials"... però tots tenim ganes d'aprofitar l'excusa de Nadal per viure i veure el món amb més alegria.

Hem tingut un advent ben farcit, vam començar uns dies abans del que és habitual amb l' Assumpta  encenent les espelmes de la nostra corona i ho ha anat fent amb frases que inspiren durant les quatre setmanes.  Ens Pons amb un parell de post didàctics ens explica d'on ve això de l'advent. Sempre va bé saber el perquè de les coses! Tampoc no  ens han faltat els poemes, els clàssics com els de la Roser i els de collita pròpia de la Carme i la Glòria.  La Bruixeta ens explica una història per fer-nos recordar l'esperit nadalenc i la Cantireta ens en proposa una de dolça. La rits ens porta als mercats de Nadal i l'Elfreelang ens parla del caganer. En Sergi també n'hi posa un al seu pessebre alternatiu. Consells pràctics de com sobreviure als sopars de feina d'en Martí  o el com fer una carta als reis amb tots els ets i uts de la Joana ens ajuden a sobreviure aquests dies. Amb tant d'enrenou cal saber buscar en aquestes festes moment plàcids, oi Consol ? Potser  els jocs d'en Mac ens poden donar aquesta tranquil·litat. Per si de cas, i com que aquesta setmana no n'hi ha hagut, us deixo un puzzle.
piece

30 Calendari d'advent 2015



Com cada any, no puc deixar d'agrair-vos les vostres ganes , i els vostres posts. Tot i que cada any em costa tornar a engegar al blog només  cal un Què hem de fer? per animar-vos i que tot vagi rodat. Gràcies per ser-hi, gràcies per compartir el vostre esperit nadalenc i fins l'any vinent. Apa i ara! aquest any haureu de tornar el dia 31 si voleu saber si heu guanyat el concurs de la jomateixa.

Espero que passeu un molt Bon Nadal, que el tió us hagi cagat moltes coses i que el proper any estigui ple de  sort, amor i salut !
Podeu agafar les que vulgueu, que aquestes duren fins l'any vinent












Comentaris

  1. Puzle fet!! Molt xula la imatge d'aquest calendari d'advent blogaire que s'ha convertit, amb tot mereixement, en una cita ineludible de cada Nadal.

    Esperem el "què hem de fer?" de l'any que ve!!

    MOLT BON NADAL A TOTHOM!!!

    ResponElimina
  2. Pons ('s blog), fent posts didàctics des del 2006 ^^

    Bon Nadal Pastafari!

    ResponElimina
  3. sempre és un plaer participar.hi Mireia ...no et faci mandra l'any vinent tornarem a ser-hi diversos com la vida , de tots colors però amb la il·lusió de cada any
    BON NADAL

    ResponElimina
  4. MOLT BON NADAL A TOTS!!

    Ahir al vespre l'ordinador em feia tonteries (se'm quedava aturada la pantalla i no tirava ni amunt ni avall) i no vaig ni poder deixar missatge aquí, ni fer post de Nadal, ni res...

    Quan tingui un moment faig el puzzle!

    GRÀCIES A TOTS I GRÀCIES MIREIA PER HAVER COMENÇAT AQUESTA TRADICIÓ BLOGAIRE!! ;-))

    ResponElimina
  5. 5'14"!!!!! Pq això s'acaba avui, q m'anava superant a cada puzzle!!!! Doncs!!! BON NADAL A TOTHOM i si no abans, d'aquí a un any segur!!!!

    ResponElimina
  6. Per fi he fet un trencaclosques, amb deu minuts, que no està gens malament per mi!
    Bones Festes a tothom.

    ResponElimina
  7. Trencaclosques fet!
    Gràssis, nina!!

    I BONES FESTES per a tothom!! ♥

    ResponElimina
  8. Enhorabona a tots pels vostres posts. Aquest any no em vaig apuntar ja que pensava que no tindria temps ni inspiració. Al final m'ha sortit un post. Us en deixo l'ellaç:
    http://escorniflaire.blogspot.com.es/2015/12/el-meu-primer-pessebre.html

    Que passeu unes bones festes i fins aviat!

    ResponElimina
  9. Puzzle fet. M'encanten els puzzles! aquest l'he fet més ràpid que els del Mc! només amb 3:17!!!

    Però la sorpresa millor ha estat el calensdari d'Advent blocaire, amb els nostres noms,m'ha fet molta ilu i t'ha quedat super maco.

    Nadal ja ha passat... bones festes, que encara ens queden i al Calendari d'Advent li diem: Fins l'any que ve!!!!

    ResponElimina
  10. A mi també m'agrada fer puzzles però els faig més a poc a poc que la Carme.
    Ha estat un plaer haver participat en aquest Calendari d'Advent. Us desitjo un Bon Any i fins el proper Calendari.

    ResponElimina
  11. Aquest any tindrem blog del calendari d'advent? Ho dic per començar a reservar dies i tal.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars