Passatemps Nadalencs - 1



S'apropa el Nadal i torna a ser el moment de fer aquest CALENDARI D'ADVENT CATOSFÈRIC que ja fa una bona colla d'anys que no ens falla a les nostres pantalles en aquestes dates tan assenyalades. Pel que fa a mi, aquesta és la sisena temporada consecutiva que hi col·laboro amb uns passatemps com els que us ofereixo al XAREL-10 però més nadalencs. (tal com toca :-D)

Enguany us presento un PUZLE NADALENC interactiu. Es tracta, evidentment, d'ordenar les peces fins formar una imatge. Una vegada fet això, descobrireu que aquesta imatge amaga uns quants segells de correus dedicats al Nadal d'un país concret. Per desgràcia, són segells usats i els mata-segells tapen el nom d'aquest país. Tot i així, espero que pugueu endevinar de quin país són els segells i dir-m'ho als comentaris.

Si no teniu ganes de fer el puzle o voleu fer-lo amb una mica d'ajuda, podeu prémer el botó del "fantasma" que hi ha i us sortirà la imatge de fons. Tot depèn del temps que volgueu passar amb el passatemps, això és cosa vostra. Això sí, els que ho facin "ben fet" poden emportar-se un parell o tres d'aquests bombons que us deixo a continuació i als que no, només els en toca un. :-))


Comentaris

  1. Has aconseguit fer el puzle Carme? jo m'hi he barallat mitja hora i només he fet una part, perquè no trobava les cantonades...Sempre m'ha costat fer-ne.
    Felicitats McAbeu, per aquests reptes, segurament amb més temps...Però ja em feia mal la vista!
    Bon vespre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí! a mi sempre m'han agradat els puzles. Aquest també, les cantonades tenen un color especial, com si una cinta envoltés el rectangle.

      Elimina
    2. M Roser, les peces estan posades unes sobre les altres, si apartes les de sobre, te'n van sortint més a sota. Devies tenir les cantonades amagadetes... torna-ho a provar...

      Elimina
  2. El puzzle fet, però sóc incapaç de veure d'on són els segells. Potser la Carme té raó. Tenim aquella o al final del de dlat a l'esquerra i la c del de sota... Potser sí que també diria que són del Vatica ( Cità del Vaticano ?)

    ResponElimina
  3. Reconec que he passat de fer el trenca-closques, per tan per ser legal també passo dels bombons, no pas perquè em calgui conservar la línia, que la tinc excel·lent, sinó per altres coses meves.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah, i sobre el país ni idea, això que parlin llatí també em sona al Vaticà,

      Per cert molt xulos ens passatemps interactius, el proper dijous què serà? Realitat virtual com a mínim?

      Elimina
  4. Doncs aplaudeixo la MIREIA si l'ha pogut fer... ahir nit (aquesta matinada, per ser més exactes... ai!) m'hi he passat una bona estona i he fet algun trosset, sobre tot de la part inferior esquerra, però no es veia res encara...

    Però puc agafar bombó, oi? :-DD

    Com m'agrada molt fer puzzles, més tard ho torno a intentar!!

    ResponElimina
  5. L'he fet!!

    http://petitblogassumpta.blogspot.com.es/2015/12/lhe-fet.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. I sí, confirmo que són del Vaticà :-)

      Elimina
    2. La prova:

      http://smeshynka.blogspot.com.es/2013/03/vatican.html

      Elimina
  6. És la primera vegada que n'he fet un de digital. M'ha agradat molt.

    Segurament és del Vaticà, la temàtica és sempre la mateixa.

    ResponElimina
  7. L'he fet!!!!!. 10 minuts, barallant-me amb el ratolí!!! havia pensat amb Itàlia, però també pot ser el vaticà com diuen

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies a tots els que us heu "barallat" amb el puzle.

    Els segells són, efectivament, del Vaticà com la CARME diu primer i gairebé tots confirmeu després. Hi havia més d'una pista que ens portava a descobrir el país: els texts en llatí, la doble moneda (euros i lires), l'escut de la tiara pontifícia i les dos claus, el "CI" i la "O" de Città del Vaticano...

    El de dijous que ve no serà tan fàcil... o potser sí, ja m'ho direu. :-))


    PS: PONS, la realitat virtual la deixarem per més endavant. De moment t'hauràs de conformar amb la interactivitat clàssica. ;-)

    ResponElimina
  9. arribo tard, per variar..... però el puzzle le fet ;)

    ResponElimina
  10. bufa porto uns dies molt atrafegada a veure si em surt el puzzle, com et superes a tu mateix Mac ets un geni

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars