Passatemps Nadalencs - 3



S'apropa el Nadal i torna a ser el moment de fer aquest CALENDARI D'ADVENT CATOSFÈRIC que ja fa una bona colla d'anys que no ens falla a les nostres pantalles en aquestes dates tan assenyalades. Pel que fa a mi, aquesta és la sisena temporada consecutiva que hi col·laboro amb uns passatemps com els que us ofereixo al XAREL-10 però més nadalencs. (tal com toca :-D)

Enguany us presento un PUZLE NADALENC interactiu. Es tracta, evidentment, d'ordenar les peces fins formar una imatge. Una vegada fet això, descobrireu que aquesta imatge amaga uns quants segells de correus dedicats al Nadal d'un país concret. Per desgràcia, són segells usats i els mata-segells tapen el nom d'aquest país. Tot i així, espero que pugueu endevinar de quin país són els segells i dir-m'ho als comentaris.

Si no teniu ganes de fer el puzle o voleu fer-lo amb una mica d'ajuda, podeu prémer el botó del "fantasma" que hi ha i us sortirà la imatge de fons. Tot depèn del temps que volgueu passar amb el passatemps, això és cosa vostra. Això sí, els que ho facin "ben fet" poden emportar-se un parell o tres d'aquests bombons que us deixo a continuació i als que no, només els en toca un. :-))






Comentaris

  1. Avui si que m'he fixat amb el temps: 7 minuts clavats!

    Poden ser de Suècia?

    ResponElimina
  2. Ni que sigui per portar la contrària jo diré Suïssa (switzerland) que també comença per "S"

    ResponElimina
  3. 6'45". No pot ser Suïssa, que no tenen euros. Pons, si vols portar la contrària, sigues més raonable i digues algun que sigui possible!!! D'entrada he pensat en Andorra, per acabar en D, AND i per que hi ha un segell que els números semblen dels nostres d'abans, però la S inicial, no recolza la teoria andorrana, així que Suècia.
    mmmmmmmm, un bombonet!!!!

    ResponElimina
  4. Jo, amb els trencaclosques no m'engreixaré gens, perquè mai em tocarà cap bombo...

    ResponElimina
  5. m'agraden molt els puzles però me'l deixo pel cap de setmana i el xocolata també que ara he de sopar

    ResponElimina
  6. Gràcies a tots els que heu fet el puzle... i també als que teniu previst fer-ho, és clar. :-))

    Pel que fa als segells, aquesta vegada encara no heu trobat la solució correcta. Feu bé en fixar-vos en les lletres que deixen veure els mata-segells i buscar noms de països que comencen amb "S" i acaben amb "D", però us he de dir que la nació que busquem si comença amb "S" no acaba amb "D" i si acaba amb "D" no comença amb "S". Quina pista, eh?. Sort!!

    ResponElimina
  7. quina porqueria de pista es aquesta? comença amb S quan s'escriu en català? o quan s'escriu amb anglès?

    ResponElimina
  8. PONS: Ja veig que no t'agraden les pistes subtils. :-DDD

    MIREIA: Exactament, els segells són de Finlàndia. Que en finès, comença amb "S" però no acaba amb "D" (Suomi) i en anglès acaba amb "D" però no comença amb "S" (Finland). Els rens i l'aurora boreal que surten als segells, eren també una bona pista per detectar per on estava el país incògnita. Felicitats!! :-))

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars