Ja ha arribat l'Advent!!!

Ja ha començat l’Advent!! I nosaltres aquí, “con estos pelos”, que diuen els nostres simpàtics veïns!!... el cert és que, després de parlar-ho entre nosaltres, la Mireia i jo hem decidit que no podíem deixar morir aquest blog sense lluitar per ell!


Si fins i tot en PONS ens ha preguntat si faríem calendari o no aquest any! I això és molt significatiu. De fet, estic segura que, en els vostres estimats cervells, també us heu formulat la pregunta en aquests darrers dies “Què reviurà el blog-calendari?” (va, digueu la veritat, a que si que us en recordàveu?) Doncs la resposta és que SÍ, sí que reviurà. Al menys, ho volem intentar! Un blog que ha sortit a "L'espai Internet" de TV3 no pot acabar així com així.

I, com ens agraden els reptes i els esports de risc, us proposem participar, una temporada més, però des de JA mateix! I és que l’Advent ha començat AVUI, benvolguts companys blogaires: Com sabeu, l’Advent engloba el període de 4 diumenges abans de Nadal. Com aquest any Nadal precisament cau en diumenge, l’Advent comença aviat i agafa els dies 27 de novembre i 4, 11 i 18 de desembre. O sigui, que, ja SOM a Advent. Per tant, aquest és el primer post d’aquest any!

Encenem, amb autèntica il·lusió, la primera espelma


I, per no perdre els bons costums, us deixo uns bombonets de xocolata que podeu agafar. N'agafeu un. Ara bé, si us animeu a participar i reserveu alguna data (fins al dia 24 de desembre) en podeu agafar dos! ;-)


Com participar: Es tracta de fer un post de temàtica nadalenca i publicar-lo en aquest blog. La temàtica és lliure (tradicions, contes, música, imatges, jocs, manualitats, costums d'altres països, relats, poemes, records d'infància...). Cada dia hi haurà un post.

Reserva de dates: Molts de vosaltres teniu la "clau" del blog. Entreu tranquil·lament i reserveu les dates com sempre.
Sou nous i voleu participar? Deixeu un comentari en aquest post dient quin dia voldríeu publicar el vostre post i la Mireia o jo us farem la reserva de la data i ja parlarem de com fer-ho per publicar el post.

Som-hi!!!

Comentaris

  1. Ja que en Pons fa uns dies que ho demana i que ens hi hem liat a la babalà. Ja faré jo el post de demà i així deixem una mica de marge . Cada any més apurades! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehe això és millor que fer "Puenting" d'aquell :-DD

      Elimina
  2. Nenes ... quin estrès... i jo que no sé mai què dir del Nadal... però va, ja sabeu que un parell de dies els ocuparé...

    ResponElimina
    Respostes
    1. La Glòria m'ho va preguntar-recordar un dia en privat i l'Elfree ho va posar al blog, sinó, jo no me n'hagués pas recordat.

      Elimina
    2. Sigui com sigui, quedes fitxada... ja pots reservar aquest parell de dies per parlar-nos, dibuixar-nos, pintar-nos o poetitzar-nos el que vulguis :-DD

      Elimina
  3. He participat altres anys però ja no tinc la clau del bloc. M'agradaria participar un dia, podeu donar-me el que us vagi bé. Gràcies per la vostra iniciativa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, no, tria tu els dia que vulguis... Aprofita que n'hi ha per donar i per vendre :-))

      Si ja no tens la clau serà perquè potser vas participar fa més anys i l'any passat no. No sé si tinc el teu correu per passar-te la clau. Sinó, com suposo que la CARME el deu tenir, digues-li a la CARME que ens passi el teu correu a la MIREIA o a mi que et tornarem a passar la clau perquè puguis pujar el post ;-)))

      Elimina
  4. jo ja no tinc l'entrada al blog, fins fa poc encara hi era però amb l'actualització de blogger ja no la tinc. Em pots apuntar a qualsevol dia, una entrada la faig segur i si falta personal en farem dues.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah!! Ara entenc perquè ja no la tenia la CONSOL... però deu ser per això, per les ditxoses actualitzacions aquestes...
      Doncs et dic el mateix que ella... Si us plau, fes-nos arribar el teu mail que et tornarem a passar la clau i tu mateix et reserves un dia entrant un post com esborrany i ja està ;-)))

      Elimina
  5. Nosaltres si que hi pensàvem... les que semblava que no éreu vosaltres dues. :-DD

    Bé, l'important és que ja hi tornem a ser i que aquest any també tindrem Calendari d'Advent Blogaire tal com toca. Per part meva, ja m'he reservat tres dies pels meus passatemps nadalencs. Enguany m'he quedat els divendres 2, 9 i 16 de desembre. Som-hi!! :-)

    ResponElimina
  6. Ara no puc però tot prest ho faré entra i reservar Uipiiii un altre vegada farem el calendari d,advent!!!!
    Espero poder entrar si no us dic

    ResponElimina
  7. Si el calendari d’advent es una tradició, el meu recordatori per fer el calendari d’advent també comença a fer-se tradicional. La veritat es que li he trobat el gust a explicar tradicions nadalenques.

    ResponElimina
  8. Quina alegria m'heu donat! I en aquesta ocasió m'heu pillat per sorpresa ja que el calendari d'advent que jo tinc a casa el porta el donyet del nadal el dia 1 de desembre i cada matí al despertar fins al dia 24 ens deixa un detallet d'eixos que ens acompanyen cada any i que tant ens diuen i que ell mateixa s'encarrega d'amagar quan acaba el dia dels Reis.Però ja veig que l'Advent s'ha avançat...
    Us he seguit amb entusiasme des de fa uns anys i em sembla genial aquesta iniciativa. Em fa molta il.lusió gaudir amb les vostres xocolatines virtuals després d'haver-me recreat amb tot allò que conteu o proposeu en cada entrada. Moltísimes gràcies per la vostra dedicació i entusiasme.
    Si encara hi ha dies disponibles us podria obrir una finestreta a com ho celebrem per ací.Així que com es tracta de passar a l'acció ja em direu Assumpta o Miereia com ho fem, això és clar si encara queden dies lliures, que ja veig que hi ha moltes propostes. El dia 16 podria ser?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pilar, El 16 ja està agafat. Pots escollir un altre dia.

      Elimina
  9. Em puc quedar el 8 de desembre? Sii? Ara em faltarà comprovar que tinc la clau... o que no la tinc. I si no la tinc, us en demanaré una, escrivint a la carme. Va bé?

    També puc fer un alte post, diguem que... el 22? (és el dia de la loteria, no?)

    ResponElimina
  10. Vull participar aquest any en el calendari, si pot ser la setmana del 12 al 18 de desembre, qualsevol dia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Alfonso, et reservo el dia 13 de desembre.
      Ahir vaig intentar guardar-te el 15, però no sé fer anar el súper calendari de la MIREIA i ara veig que ja està agafat :-)

      Ara mateix li demano que et reservi el 13 :-) I moltes gràcies per participar!! :-))

      Elimina
  11. Com cada any d'espectadora, de moment.

    T'agafo un bombonet! ;)

    ResponElimina
  12. M'he reservat el 19 de desembre, si us sembla bé. Encara no sé que dir, però espero que alguna cosa se m'ocorrerà.
    Uns bombons exquisits! Mmmm!

    ResponElimina
  13. Hola. Queda algun dia lliure? M'agradaria participar altra vegada al Calendari d'Advent!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars