BONS PROPÒSITS

Quan comencem l'any sempre ens fem bons propòsits, i quan s'està acabant ens plantegem renovar-los, perquè segurament s'han anat ajornant mes rere mes
Un dels propòsits que tenim molts, és fer baixar la muntanya de llibres pendents de llegir. Com en els altres propòsits, acostuma a passar tot el contrari del que volem i n'acumulem encara més, però en aquest cas tampoc és tan negatiu, perquè mentre ho intentem estem llegint i gaudint, cosa que alleugereix el desengany de no aconseguir mai arribar a la fi. Així que espero de tot cor, que sigui un dels propòsits que pugui compartir durant molts anys amb vosaltres.
Us desitjo unes festes nadalenques plenes de sentiments de veritat, petons i abraçades sense límit!!
I també molt bones lectures!!

Comentaris

  1. Llavors els reis sempre et porten llibres? Mai la típica colònia, els mitjons o el pijama?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els reis no porten or, encens i mirra? Quan ha canviat, això?

      Elimina
  2. Aquest propòsit no el tinc: la pila de llibres sempre és de tres o quatre, i anar fent. Però, com tu dius, tampoc no es tan negatiu... Bones lectures!

    ResponElimina
  3. Bons propòsits, bones lectures, si és bo, tant fa el que sigui! A mi m'agrada que em portin colònia i pijames també, qualsevol cosa m'està bé, soc agraida de mena...
    i la xocolatina? fa dies que no en poseu!

    ResponElimina
  4. És veritat gairebé tots fem bons proposits aquests dies, que després es queden a mig camí...Trobo que ja és important que en siguem conscients!
    Que tinguis molt Bones Festes.

    ResponElimina
  5. Bones lectures a tots. Jo no sóc gaire bona lectora, és a dir, no sóc d'aquelles persones que "devoren" llibres. Un llibre m'ha d'enganxar i a vegades costa encertar-lo. Darrerament n'he ensopegat alguns que m'han enganxat força. Els vaig recomanar fa poc en una entrada al meu blog. Comparteixo l'entrada per si us fa gràcia i per si us serveix per agafar idees:
    https://escorniflaire.blogspot.com.es/2017/11/llegir-per-omplir-els-buits-i-per-ser.html

    ResponElimina
  6. Jo tampoc tinc gaires problemes amb el pilonet de llibres. A mi tenir pilonet m'agrada molt i em dona seguretat que no se m'acabarà la lectura aviat. No necessito proposar-me res... vaig fent a ritmes diferents segons els dies i les setmanes. No em proposo llegir més del que llegeixo. Ja em va bé el meu ritme i la quantitat de llibres que llegeixo.

    Bon Nadal i Bona lectura a tothom.

    ResponElimina
  7. A mi em passa com a la CARME... m'agrada tenir llibres pendents i anar-ne posant de nous ;-))

    Tot i que, darrerament, per causes diverses, llegeixo poquíssim, però sóc optimista i penso que aviat no hi haurà altres coses que m'entretinguin i llegiré plàcidament, sense problemes...

    ResponElimina
  8. Jomateixa, complicat el teu propòsit, però tenir llibres pendents està molt bé, sempre i que no siguin els mateixos

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars