Nadal Groc


Un any més, el calendari d'advent ha arribat el seu últim dia. Gràcies a tots per ser tant constants i participar cada any, tot hi demanar-ho sempre a última hora. Amb aquests 10 anys el blog hem parlat  de moltes coses i  segur que tots nosaltres hem canviat ( sinó mireu els resultats de l'enquesta d'ahir i participeu-hi si encara no ho heu fet). Aquest any però aquest calendari té una cosa especial que no hi ha sigut cap any: És un Nadal Groc.

Aquest any, hem tingut uns quants pots grocs, i no n'hi ha per menys. Avui dia de Nadal tenim 4 persones que no poden ser amb les seves famílies per representar la veu d'un poble. El seu únic delicte ha estat  escoltar-nos.  No podem acostar-los a casa però seguirem  reclamant la seva llibertat i no podem defallir.




Avui no hi ha xocolata sinó el cançoner que es van cantar ahir davant dels ajuntaments i de la presó Model en homenatge i solidaritat amb els nostres presos.




Comentaris

  1. BON NADAL PER A TOTHOM PELS QUE HI SOM I ESPECIALMENT PELS QUE NO HI SÓN, PERQUÊ NO PODEN VOLAR EN LLIBERTAT!!! I PENSAREM MOLT AQUESTS DIES.

    ResponElimina
  2. Hem cantat a les places i seguirem fins aconseguir que siguin lliures. Bon Nadal a tothom.

    ResponElimina
  3. Bon Nadal!
    Seguirem lluitant ja sigui cantant ja sigui manifestant-nos per reclamar llibertat i justícia.
    Gràcies per mantenir activa aquesta iniciativa del Calendari d'Advent i fins aviat!
    Adriana

    ResponElimina
  4. Idea fantàstica, estimada MIREIA, cloure aquest calendari tal com ho has fet...
    Perquè sí, és Nadal...
    i sempre hi ha persones a les que enyorem quan arriba Nadal.
    A mida que ens fem grans ens va faltant gent...
    Però enguany els qui ens falten ens falten a tots... i no és perquè s'han fet grans i ens han deixat... és perquè estem vivint una gran injustícia com a país.

    Com m'agradaria que l'autèntic esperit del Nadal toqués ni que fos una mica a aquests polítics que sembla que tenen el cor de pedra!! que no saben res de deixar-se endur per l'amistat, l'amor, la bona voluntat... com voldria que reaccionessin!! Com voldria que s'adonessin que fer mal mai no pot produir res de bo per a aquell qui el fa!!

    Prego perquè l'any que ve puguem omplir el nostre calendari de TOTS ELS COLORS...

    ResponElimina
  5. Bon Nadal i bon Sant Esteve nadal groc i ben groc esperem que d'aviat tot millori ! vaig a fer l'enquesta i fins el nadal vinent!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanten els comentaris, són com regals virtuals!

Entrades populars